Nieuws

Welkom op de nieuwspagina van Mengelers Groep. Naast nieuwsberichten over onze bedrijven en merken, leest u hier ook achtergrondverhalen, informatie over nieuwe modellen of acties, evenementen en alles wat interessant kan zijn voor u als bezoeker. 


De AYGO/Mamma Mia! 2 ladiesnights bij Foroxity, Pathé en Vue Cinemas NL waren top! Winnaars weekend AYGO worden spoedig bekend gemaakt.

Lees meer

U kiest 13 dagen lang uw eigen voordeel op ruim 250 verschillende occasions

Lees meer

Tot € 2.000,- maximaal inruilvoordeel.

Lees meer

De RDW heeft bekendgemaakt dat de nieuwe APK-regelgeving van kracht gaat op 20 mei. Wij zetten op een rijtje waar u daarna rekening mee moet houden.

Lees meer

Het bericht werd deze week verspreid door de media, maar wij begrijpen volledig waarom deze wens er is.

Lees meer

PRESTATIES EN VERFIJNING VOOR DE ZAKELIJKE RIJDER

Lees meer

Wij zijn tijdens de paasdagen geopend en pakken extra uit met voorjaarsvoordeel. Onze vestigingen zijn zaterdag 31 maart geopend van 9.00 tot 17.00...

Lees meer

Alle vestigingen van Mengelers Groep zijn wederom officieel Erkend Duurzaam autobedrijven. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door...

Lees meer

Mevrouw de Grijs uit Meers won in januari de landelijke Toyota APK Loterij en daarmee een weekend Parijs voor twee personen.

Lees meer

Tussen 8 en 10 maart gaan de Toyota Mengelers Testdagen van start. Waar Max zijn eerste rondjes in Barcelona rijdt om nieuwe techniek te ontdekken,...

Lees meer

Social media

Volgt u onze social media pagina's al? Hierop plaatsen wij allerlei leuke en informatieve berichten, maar kunt u ook direct met ons in contact komen. Vragen, opmerkingen of iets totaal anders? Laat het ons weten en volg ons op Facebook!


  • Verkoop
    Maandag-vrijdag                8:30-18:00
    Zaterdag   9:00-17:00
  • Werkplaats
    Maandag-vrijdag                8:15-16:45
    Zaterdag  9:00-12:00
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.