MENGELERS RUITHERSTEL


Hoe voorzichtig je ook bent, soms is een beschadiging aan je auto niet te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan een sterretje in je voorruit door een steentje. Je staat er wellicht niet bij stil en denkt, maar een helder en schadevrije voorruit is toch wel essentieel voor een veilige rit. Want zo'n sterretje kan onder invloed van vorst of zon sneller doorscheuren.


Bij onze Japanse merken staat betrouwbaarheid en veiligheid hoog in het vaandel, dus wij begrijpen dat het herstellen van de schade in je voorruit uiterst belangrijk is. Mengelers Automotive Limburg is aangesloten bij Dealerglass en Beckers Autoherstel Groep. Hiermee ben je verzekerd dat de reparatie/vervanging altijd vakkundig wordt uitgevoerd door de specialisten met gebruik van originele fabrieksruiten en reparatiematerialen.

Heb je een schade in je ruit? Neem dan even contact met ons op via onderstaand formulier. Ons team bespreekt dan samen met jou de mogelijkheden om je schade zo snel en vakkundig mogelijk te herstellen.

 
Website ontworpen en ontwikkeld door GoodAdvice-IT

  • Verkoop
    Maandag-vrijdag                9:00-18:00
    Zaterdag   9:30-17:00
  • Werkplaats
    Maandag-vrijdag                8:15-16:45
    Zaterdag (SITTARD)  9:00-12:00
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.