MENGELERS WINTERCHECK: VEILIG DE WINTER INRIJDENSneeuw, regen, hagel, vorst, spekgladde wegen. Het weer kan ineens omslaan. Wat het weer ook gaat worden, je wilt natuurlijk te allen tijde met een veilig gevoel de weg op. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je auto tijdens een koude winterdag niet start door een kapotte accu of dat je tijdens het optrekken last hebt van slippende banden. Daarom controleren wij tijdens onze Mengelers Automotive Limburg Wintercheck je auto op verschillende belangrijke punten. Waarom is dit belangrijk? Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en trotseer je zorgeloos de winterse maanden.

Vanaf € 19,95* controleren wij je auto op onder andere: carrosserie, voorruit, niveau motorolie, accu, koelsysteem inclusief radiateur, veiligheidsgordels, koelvloeistof, verlichting, remvloeistof, stuurbekrachtigingsvloeistof, ruitensproeiervloeistof, remblokken, ruitenwisser, schokdempers en bandenspanning. Hierdoor is je vertrouwde auto fit voor de winter en gaan jij en je medepassagiers met een gerust hart de winterse wegen op. 

Voor € 19,95 doen we bovendien een aircocheck, zodat de ruiten vrij blijven van condens en je altijd goed zicht hebt.

PLAN HIERONDER EEN WINTERCHECK IN* De prijzen en de werkzaamheden voor de wintercheck verschillen per merk. Vraag ons team naar de voorwaarden en de precieze wintercheckwerkzaamheden.


Website ontworpen en ontwikkeld door GoodAdvice-IT

  • Verkoop
    Maandag-vrijdag                9:00-18:00
    Zaterdag   9:30-17:00
  • Werkplaats
    Maandag-vrijdag                8:15-16:45
    Zaterdag (SITTARD)  9:00-12:00
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.