Toyota AYGO X bij Mengelers Automotive Limburg

De nieuwe Toyota Aygo X wordt in het voorjaar van 2022 verwacht

De nieuwe Toyota Aygo X is de opvolger van de succesvolle compacte Toyota AYGO. Een nieuwe generatie die perfecte samensmelting is van een compacte stadsauto als een ruime crossover met een stijlvolle maar ook krachtige look. Belangrijk feitje: de 'X' achter Aygo wordt uitgesproken als 'cross'.

Op 15 december om 20.00 uur zullen wij via een online presentatie de prijzen van de AYGO X aan je bekendmaken. Aan het einde van de presentatie staan wij klaar om al je vragen te beantwoorden én geven wij je de mogelijkheid om als één van de eerste van Nederland de AYGO X direct te reserveren. Meld je dus vandaag nog aan om 'live' mee te kijken. Wij zullen je een aantal dagen voor de presentatie de link via de mail toesturen.
DE TOYOTA AYGO X, VAN 'CROSSOVER'

De Aygo X is een Toyota gemaakt voor en door de Europese markt. Hij sluit perfect aan bij de nieuwe wensen en eisen van de Europese consument en het Europese stadsverkeer. Hierdoor heeft de Aygo X t.o.v. de vorige Toyota Aygo:

 • 235 mm meer lengte (3.700 mm)
 • 55 mm hogere zithoogte
 • 90 mm meer wielbasis
 • een maximale wielmaat van 18-inch
 • 60 liter meer bagageruimte (231 liter)
 • 50 mm hoger (1.510 mm)

Toyota AYGO X bij Mengelers Automotive Limburg - exterieur

EXTERIEUR TOYOTA AYGO X

'Iedereen verdient een coole auto.' was de gedachte van Ian Cartabiano, Design Director van de Aygo X. Een nieuwe Toyota waarbij een sportieve en stijlvolle uitstraling hand in hand gaan. Een oplopende daklijn voor extra dynamiek. De opvallende LED koplamen die aan de voorkant de indruk wekt van de vorm van een vleugel en ervoor zorgen dat zelfs het donkerste steegje verlichten. De iconische Aygo  Led-achterlichten. Een grote en lage grille met de kenmerkende skidplaten van de vorige Aygo.

Kies je voor de Toyota Aygo X Air, dan ontdek je een elektrisch opvouwbare canvas cabriodak. Zeker in de zomer is deze optie een must-have. Met het nieuwe ontwerp is de cabriodak niet alleen beter bestand tegen water en vuil, maar ook 40 mm breder t.o.v. de vorige Aygo. Meer zon, meer open lucht, meer rijplezier.

INTERIEUR AYGO X

De nieuwe Toyota Aygo X maakt het mogelijk om verliefd te worden op de buitenkant én op de binnenkant. Menig Toyota hart zal sneller gaan kloppen bij het zien van het bijzondere interieur. Binnenin de Aygo X is namelijk een scala van premium materialen te vinden. Een JBL audiosysteem in combinatie met een uitgebreide geluidsisolatie in de Aygo X zorgen ervoor dat elke rit extra genieten wordt. Wat de denken van de precieze details in de subtiele stiksels. Wie goed kijkt, ziet namelijk ook de letter X in de stoelbekleding geborduurd.

Ook beschik je als bestuurder over een 9-inch touchscreen mét draadloze connectiviteit van Apple Carplay en Android Auto. Dé optie waar velen op hebben gewacht. Hierdoor zie je bijvoorbeeld de actuele verkeersinformatie en andere handige informatie zoals het dichtstbijzijnde tankstation en plekken om te parkeren.


Toyota AYGO X bij Mengelers Automotive Limburg - interieurToyota AYGO X bij Mengelers Automotive Limburg - kleurengamma

EEN PASSENDE KLEURKEUZE

Toyota heeft de Aygo X beschikbaar gesteld in verschillende unieke kleuren. Kleuren die geïnspireerd zijn op de smaken van de internationale keuken. Welke smaak past bij jou?

 • Houd je van vurig, pittig en warm? Dan is Chilli Red (spaanse peper) wat voor jou.
 • Heb je een smaak met een unieke twist? Dan past de Ginger Beige (gember) wellicht beter bij je smakenpallet.
 • Kies je voor een verfrissende smaak, dan kies je voor de Juniper Blue (jeneverbes).
 • Of toch liever avontuurlijk en verrassend? Dan spreekt Cardemon Green (kardemon) je vast wel aan.
 • Mengelers Automotive Limburg Toyota Aygo X Limited
  Mengelers Automotive Limburg Toyota Aygo X Chille Red
  Mengelers Automotive Limburg Toyota Aygo X Cinnamon Beige
 • Mengelers Automotive Limburg Toyota Aygo X Limited voorkant
  Mengelers Automotive Limburg Toyota Aygo X Limited achterkant
  Mengelers Automotive Limburg Toyota Aygo X logo velg
  Mengelers Automotive Limburg Toyota Aygo X Limited logo


 • Verkoop
  Maandag-vrijdag                8:30-17:00
  Zaterdag   9:00-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag  9:00-12:00
 •       ( Vanaf 1 mei is enkel de werkplaats in Sittard op zaterdag geopend )
Mengelers Groep Facebook
Mengelers Groep Instagram
Mengelers Groep LinkedIn
Mengelers Groep Youtube
Mengelers Toyota
Lexus Sittard
Mengelers Suzuki
Mengelers Business Center Limburg
Mengelers Occasions Centrum Limburg
Mengelers Groep Partner - Expat Centre
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.