TOT 10 JAAR TOYOTA GARANTIE

Of je nu een nieuwe of gebruikte Toyota aanschaft, jarenlang zorgeloos rijplezier is hetgeen waar iedere autorijder naar verlangt. Vertrouwen hebben in je auto is dus uitermate belangrijk. Wij breiden vanaf nu het vertrouwen op een Toyota nog verder uit doordat we tot 10 jaar/tot 200.000* kilometer garantie geven.


PUUR RIJPLEZIER BEGINT BIJ MENGELERS AUTOMOTIVE LIMBURG
DE VOORDELEN VAN DE NIEUWE TOYOTA GARANTIE

De verlengde Toyota garantie brengt vele voordelen met zich mee. Wij zetten de belangrijkste even voor u op een rij.

 1. Garantie tot 10 jaar of 200.000 kilometer
 2. Zowel voor nieuwe als ook bestaande Toyota eigenaren
 3. Garantie is gekoppeld aan de Toyota en dus overdraagbaar


> Bekijk hier de voorwaarden


ZOWEL VOOR NIEUWE ALS OOK BESTAANDE EIGENAREN

Wij verwelkomen iedere autorijder bij Mengelers Automotive Limburg. Daarom geldt de 10 jaar Toyota garantie voor zowel nieuwe als ook bestaande Toyota eigenaren. Het maakt dus niet uit of je de eerste of de derde eigenaar bent. Na elke onderhoudsbeurt wordt er voor een jaar garantie afgegeven, totdat je auto 10 jaar is of 200.000 kilometer heeft bereikt.

WANNEER GAAT DE 10 JAAR GARANTIE IN?

Allereerst heeft elke Toyota fabrieksgarantie. Deze geldt voor de eerste 5 jaar of totdat de 200.00 kilometer** wordt bereikt. Als je hierna het jaarlijkse onderhoud volgens fabrieksvoorschriften bij Mengelers Automotive Limburg laat uitvoeren, verlengen wij de garantie met één jaar of totdat de 15.000 kilometer wordt bereikt. Dit kan dan oplopen tot een maximum van 10 jaar of 200.000 kilometer.

VOORWAARDEN 10 JAAR TOYOTA GARANTIEJe Toyota komt in aanmerking voor de 10 jaar Toyota garantie als:

 1. hij volgens fabrieksschema bij een officiële Toyota-dealer wordt onderhouden
 2. de reguliere fabrieksgarantie is verlopen (afhankelijk van de eerste registratiedatum van de auto)
 3. de reguliere garantie nog een geldigheid heeft van minder dan 12 maanden of van minder dan 15.000 kilometer
 4. de Toyota jonger is dan 10 jaar, gemeten vanaf de datum van de eerste registratie en als er minder dan 200.000 kilometer op de teller staat


> Bekijk hier de voorwaarden


* Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag ons naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden hier online.

** 5 jaar garantie bestaat uit 3 jaar Toyota fabrieksgarantie en 2 jaar Toyota Extra Care met een maximum van 200.000 kilometer. Toyota Extra Care is gelijk aan de fabrieksgarantie, exclusief slijtagegevoelige onderdelen, body- en lakwerk, interieur, accessoires en ornamenten. Dit aanbod geldt alleen op Toyota’s geleverd door Louwman & Parqui B.V. of de officiële Toyota dealers in Nederland, die geleverd zijn per vanaf 19-12-2019. Vraag ons naar de voorwaarden of lees hier de Algemene Voorwaarden online.


Website ontworpen en ontwikkeld door GoodAdvice-IT

 • Verkoop
  Maandag-vrijdag                9:00-18:00
  Zaterdag   9:30-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag (SITTARD)  9:00-12:00
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.