Banner Suzuki VitaraSuzuki Vitara: de stoere SUV met typische stijlelementen van vorige generaties.

Helemaal aan te passen aan de eigen smaak. En uiteraard leverbaar met Suzuki’s geavanceerde AllGrip-vierwielaandrijving. De Vitara is typisch Suzuki. Hij combineert traditionele met moderne kenmerken. De brede wielkasten en dikke C-stijl ogen robuust. En de energiebesparende LED-koplampen, LEDdagrijverlichting en mistlampen maken ’m helemaal van deze tijd. De Vitara, de enige in zijn segment met een echte SUV-uitstraling.

Leverbaar v.a. € 24.500,- of v.a. € 364,- p/mnd

Ruimte

Licht, lucht en nog meer ruimte. Met het elektrisch bedienbare panoramische schuif-/kanteldak (High Executive) is the sky the limit. Het dak heeft een uniek openingssysteem: het achterste deel schuift in het dak en het voorste deel schuift over het dak. De Vitara slokt tot wel 375 liter bagage op (met achterbank rechtop). De achterbank bestaat uit twee delen (60:40) en is gemakkelijk neer te klappen.

Techniek en veiligheid

De motoren van de Vitara springen zeer zuinig met brandstof om. Ze behoren tot de zuinigste en schoonste in hun klasse. Zoals de nieuwe direct ingespoten 1.4 Boosterjet. Een krachtige en soepele benzinemotor met een heel gunstig verbruik. Een turbo zorgt daarbij voor een hoog vermogen en koppel.

AllGrip

Voor de Vitara heeft Suzuki de slimme AllGrip-aandrijving beschikbaar. Onder alle omstandigheden zorgt dit voor optimale grip. Het systeem kiest in Auto-stand helemaal zelfstandig wanneer vierwielaandrijving nodig is. Anders zijn alleen de voorwielen aangedreven, om het brandstofverbruik zo laag mogelijk te houden. Het resultaat is een stabiele, comfortabele wegligging onder alle weersomstandigheden. AllGrip is leverbaar op de Exclusive en de High Executive.Zet ons direct aan het werk!

 

Brochure

Prijslijst

 1. Model
 2. Datum
 3.  
 4.  
 5. Naam
 6. Telefoonnummer
 7. E-mailadres
 8.   • Verkoop
  Maandag-vrijdag                8:30-18:00
  Zaterdag   9:00-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag  9:00-12:00
 •       ( Vanaf 1 mei is enkel de werkplaats in Sittard op zaterdag geopend )
Mengelers Groep Facebook
Mengelers Groep Instagram
Mengelers Groep LinkedIn
Mengelers Groep Youtube
Mengelers Toyota
Lexus Sittard
Mengelers Suzuki
Mengelers Business Center Limburg
Mengelers Occasions Centrum Limburg
Mengelers Groep Partner - Expat Centre
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.