Banner Mengelers Suzuki SwaceSuzuki Swace: de ruime stationwagon met het nieuwste hybridesysteem.

Met de toevoeging van de Swace wordt er niet alleen een ruime stationwagon toegevoegd aan het Suzuki gamma, maar er wordt hierdoor ook een nieuw hybride-systeem toegevoegd. Een nieuw systeem waardoor Suzuki de zuinigheid nog meer kan benadrukken. Het is niet alleen zuinigheid wat de Swace met zich meebrengt. Ook begrippen als kracht (72 pk), ruimte, comfort en de nieuwste veiligheidsystemen staan centraal.

Leverbaar v.a. € 31.800,- of v.a. € 449,- p/mnd

Ruimte volop

Ruimte is iets wat je in overvloed zal hebben. In de Swace is er een bagageruimte van 596 liter. Zodra je de achterbankleuning neerklapt, wordt dit zelfs vergroot naar 1.606 liter met een volledig vlakke laadvloer. Genoeg ruimte voor een aantal kratten boodschappen.

Uitvoeringen

Select 
Met de Select uitvoering geniet je van extra comfort. Standaard met achteruitrijcamera, led-verlichting, Apple en Android CarPlay stoelverwarming voor, een 8” touchscreen en 16” lichtmetalen velgen.

Rijden met Stijl: de meest complete uitvoering. 
Voor de meest complete uitvoering kies je de Stijl. Deze uitvoering heeft het allemaal. Denk aan Blind Spot Monitor, parkeersensoren, een sleutelvrije startfunctie, sfeerverlichting en meer. T.o.v. de Select uitvoering. Zet ons direct aan het werk! 


Brochure

Prijslijst

Proefrit aanvragen

 1. Model
 2. Datum
 3.  
 4.  
 5. Naam
 6. Telefoonnummer
 7. E-mailadres
 8.   • Verkoop
  Maandag-vrijdag                8:30-18:00
  Zaterdag   9:00-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag  9:00-12:00
 •       ( Vanaf 1 mei is enkel de werkplaats in Sittard op zaterdag geopend )
Mengelers Groep Facebook
Mengelers Groep Instagram
Mengelers Groep LinkedIn
Mengelers Groep Youtube
Mengelers Toyota
Lexus Sittard
Mengelers Suzuki
Mengelers Business Center Limburg
Mengelers Occasions Centrum Limburg
Mengelers Groep Partner - Expat Centre
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.