Suzuki Jimny: de geliefde alleskunner.

De avontuurlijke Jimny is gemaakt voor uitdagende terrein- en weersomstandigheden. Maar ook in de stad voelt deze compacte lifestyle auto zich thuis. Uitgerust met een oersterk ladderframe en vierwielaandrijving met hoge en lage gearing, staat de Jimny garant voor uitmuntende offraod prestaties.

Design

Het nieuwe design is gebaseerd op de iconische stijlelementen van zijn vorige drie generaties. Het hoekige design sluit perfect aan op het robuuste karakter van de Jimny. De zwarte grille, bumpers en spatbordverbreders onderstrepen zijn stoere look.

Praktisch

Het stoere zwarte interieur is overzichtelijk en ziet er stijlvol uit. De Jimny biedt genoeg ruimte en tal van handige opbergvakken. De laadruimte is groot en rechthoekig. Extra gemakkelijk in- en uitladen dus. En met 1.300 kg trekgewicht en actieve rijhulpsystemen is het een terechte alleskunner.

Veiligheid

Bij de Jimny staat veiligheid voorop. Dankzij de actieve veiligheidssystemen zoals Dual Sensor Brake Suppor en Lane Departure Warning kunt u met een gerust hart gladde en offroad wegen trotseren. Zet ons direct aan het werk! 


Brochure

Prijslijst

Proefrit aanvragen

 1. Model
 2. Datum
 3.  
 4.  
 5. Naam
 6. Telefoonnummer
 7. E-mailadres
 8.   • Verkoop
  Maandag-vrijdag                8:30-18:00
  Zaterdag   9:00-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag  9:00-12:00
 •       ( Vanaf 1 mei is enkel de werkplaats in Sittard op zaterdag geopend )
Mengelers Groep Facebook
Mengelers Groep Instagram
Mengelers Groep LinkedIn
Mengelers Groep Youtube
Mengelers Toyota
Lexus Sittard
Mengelers Suzuki
Mengelers Business Center Limburg
Mengelers Occasions Centrum Limburg
Mengelers Groep Partner - Expat Centre
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.