Welkom bij Mengelers Suzuki! Al meer dan 35 jaar uw vertrouwde Suzuki-adres.

> Betrouwbaar. Suzuki staat elk jaar in de top van alle betrouwbaarheidsonderzoeken. Zo komt Suzuki als betrouwbaarste automerk naar voren in een omvangrijke enquête van de Consumentenbond.

> Technologie. Standaard alle technologie die je nodig hebt en je auto extra veilig maakt. In een Suzuki vind je de beste technischer oplossingen voor veiligheid, zuinigheid en betrouwbaarheid.

> Zuinig. Minder verbruik, lage wegenbelasting en voordelig in onderhoud. Dankzij slimme technieken gaan Suzuki's zuinig met brandstof om. Zelfs een Suzuki heeft echter af en toe onderhoud nodig. Gelukkig kan ook dat bij ons professioneel en voordelig. Met duidelijke afspraken en betrouwbare service.

> Prijs. Veel auto voor je geld en een auto die ook nog eens veel waard blijft. Profiteer nu tijdelijk van extra inruilvoordeel én extra Mengelers korting.

> Service. Onze verkoopadviseurs doen er alles aan om u meer dan welkom te laten voelen en u een glimlach te bezorgen op momenten wanneer u dit het minst verwacht.

Bel ons direct via 046 452 1215

.
 

Wat zeggen klanten over Mengelers Suzuki?


Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Uw Mengelers Suzuki verkoopadviseur

Als verkoopadviseur van Mengelers Suzuki doen wij er alles aan om u meer dan welkom te laten voelen en u een glimlach te bezorgen op momenten wanneer u dit het minst verwacht.

> Stan Urlings is het nieuwe gezicht van de verkoopafdeling van Mengelers Suzuki. Hij neemt met alle plezier zijn gevoel voor styling én humor mee naar de showroom en laat bezoekers zich direct thuis voelen.

Bel ons direct via 046 452 1215


Uw Mengelers Suzuki Verkoopadviseur - Stan Urlings

Mengelers Suzuki S-Cross inruilactie

 

Bekijk hier al onze Suzuki modellen

 

Of een gebruikte Suzuki uit voorraad?

Naast de nieuwste Suzuki modellen, hebben wij ook een aantal jong gebruikte Suzuki's waarmee u al binnen een paar dagen kunt wegrijden. Klik op onderstaande knop en bekijk onze volledige voorraad gebruikte auto's.

 

Occasions

 

Uw technische specialisten van Mengelers Suzuki

Als technische specialisten van team Mengelers Suzuki zorgen wij ervoor dat u weer veilig de weg op kunt met uw auto. Uw Suzuki is bij ons technisch team in goede handen. 

> Maurice is ons gezicht achter de werkplaatsreceptie. Door zijn ervaring als Suzuki monteur en Chef Werkplaats is het opstellen van een gedetailleerde diagnose voor Maurice kinderspel.

> Danny is het nieuwste lid van de Mengelers Suzuki familie. Met zijn ervaring in de werkplaats van Toyota, neemt hij een grote zak kennis als technisch specialist bij Mengelers Suzuki.

Maak hieronder een werkplaatsafspraak of bel ons direct via 046 452 1215

 

Team Afters Sales Mengelers Suzuki

Werkplaatsafspraak

 

Zet ons direct aan het werk!

Proefrit aanvragen

 1. Model
 2. Datum
 3. Naam
 4. Telefoonnummer
 5. E-mailadres
 6.  

 

Offerte of contact

 1. Model naar wens
 2. Kenteken van uw auto
 3. Kilometerstand
 4. Naam
 5. Telefoonnummer
 6. E-mailadres
 7. Vraag / Opmerking
 8.  
 9.  


 • Verkoop
  Maandag-vrijdag                8:30-17:00
  Zaterdag   9:00-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag  9:00-12:00
 •       ( Vanaf 1 mei is enkel de werkplaats in Sittard op zaterdag geopend )
Mengelers Groep Facebook
Mengelers Groep Instagram
Mengelers Groep LinkedIn
Mengelers Groep Youtube
Mengelers Toyota
Lexus Sittard
Mengelers Suzuki
Mengelers Business Center Limburg
Mengelers Occasions Centrum Limburg
Mengelers Groep Partner - Expat Centre
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.