Waarom Suzuki?

> Betrouwbaar. Suzuki staat elk jaar in de top van alle betrouwbaarheidsonderzoeken. Zo komt Suzuki als betrouwbaarste automerk naar voren in een omvangrijke enquête van de Consumentenbond.

> Technologie. Standaard alle technologie die je nodig hebt en je auto extra veilig maakt. In een Suzuki vind je de beste technischer oplossingen voor veiligheid, zuinigheid en betrouwbaarheid.

> Zuinig. Minder verbruik, lage wegenbelasting en voordelig in onderhoud. Dankzij slimme technieken gaan Suzuki's zuinig met brandstof om. Zelfs een Suzuki heeft echter af en toe onderhoud nodig. Gelukkig kan ook dat bij ons professioneel en voordelig. Met duidelijke afspraken en betrouwbare service.

> Prijs. Veel auto voor je geld en een auto die ook nog eens veel waard blijft. Profiteer nu tijdelijk van extra inruilvoordeel én extra Mengelers korting.

Mogen wij u een scherp aanbod doen?


 

Klantenverhalen

 

Uw Mengelers Suzuki verkoopadviseurs

Als verkoopadviseurs van team Mengelers Suzuki doen wij er alles aan om u meer dan welkom te laten voelen en u een glimlach te bezorgen op momenten wanneer u dit het minst verwacht.

> Peter is onze meest recente aanwinst. Na 40 jaar werkzaam te zijn geweest in de bankenwereld vond hij het tijd voor iets totaal anders. Staat te trappelen om u te mogen adviseren en krijgt veel energie om samen met u de perfecte auto te vinden.

> Jean-Paul is het stralende middelpunt van ons bedrijf. Hij neemt met alle plezier zijn gevoel voor styling én humor mee naar de showroom en laat bezoekers zich direct thuis voelen.

> Tom is onze vestigingsmanager en in een korte periode groot liefhebber van het merk Suzuki geworden. In het weekend speelt hij het liefst met zijn Suzuki Vitara in de modder. Zo nu en dan zelfs met zelfgebouwde radiografisch bestuurbare Suzuki's.

Bel ons direct via 046 452 1215

 

 

Bekijk hier al onze Suzuki modellen
 

Uw technische specialisten van Mengelers Suzuki

Als technische specialisten van team Mengelers Suzuki zorgen wij ervoor dat u weer veilig de weg op kunt met uw auto. Uw Suzuki is bij ons technisch team in goede handen. 

> Henk is onze magazijnbeheerder/receptionist. Voor de aanschaf van onderdelen en accessoires voor uw auto is Henk de uitgewezen persoon. Geen enkel Suzuki onderdeel is voor hem onbekend.

> Rick is onze gespecialiseerde Suzuki-monteur. Hij kent uw auto van binnen en van buiten. Met Rick bent u verzekerd van kwaliteit. 

> Maurice is ons gezicht achter de werkplaatsreceptie. Door zijn ervaring als Suzuki monteur en Chef Werkplaats is het opstellen van een gedetailleerde diagnose voor Maurice kinderspel. 

Maak hieronder een werkplaatsafspraak of bel ons direct via 046 452 1215

 

 

Zet ons direct aan het werk!

Proefrit aanvragen

 1. Model
 2. Datum
 3. Naam
 4. Telefoonnummer
 5. E-mailadres
 6.  

 

Offerte of contact

 1. Model naar wens
 2. Kenteken van uw auto
 3. Kilometerstand
 4. Naam
 5. Telefoonnummer
 6. E-mailadres
 7. Vraag / Opmerking
 8.  
 9.  

 • Verkoop
  Maandag-vrijdag                8:30-18:00
  Zaterdag   9:00-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag  9:00-12:00
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.