Mengelers Suzuki
Al 35 jaar lang uw vertrouwde Suzuki adres!

> Betrouwbaar. Suzuki staat elk jaar in de top van alle betrouwbaarheidsonderzoeken. Zo komt Suzuki als betrouwbaarste automerk naar voren in een omvangrijke enquête van de Consumentenbond.

> Technologie. Standaard alle technologie die je nodig hebt en je auto extra veilig maakt. In een Suzuki vind je de beste technischer oplossingen voor veiligheid, zuinigheid en betrouwbaarheid.

> Zuinig. Minder verbruik, lage wegenbelasting en voordelig in onderhoud. Dankzij slimme technieken gaan Suzuki's zuinig met brandstof om. Zelfs een Suzuki heeft echter af en toe onderhoud nodig. Gelukkig kan ook dat bij ons professioneel en voordelig. Met duidelijke afspraken en betrouwbare service.

> Prijs. Veel auto voor je geld en een auto die ook nog eens veel waard blijft. Profiteer nu tijdelijk van extra inruilvoordeel én extra Mengelers korting.

> Service. Onze verkoopadviseurs doen er alles aan om u meer dan welkom te laten voelen en u een glimlach te bezorgen op momenten wanneer u dit het minst verwacht.

Bel ons direct via 046 452 1215


 

Klantenverhalen

 

Bekijk hier al onze Suzuki modellen 

Uw technische specialisten van Mengelers Suzuki

Als technische specialisten van team Mengelers Suzuki zorgen wij ervoor dat u weer veilig de weg op kunt met uw auto. Uw Suzuki is bij ons technisch team in goede handen. 

> Henk is onze magazijnbeheerder/receptionist. Voor de aanschaf van onderdelen en accessoires voor uw auto is Henk de uitgewezen persoon. Geen enkel Suzuki onderdeel is voor hem onbekend.

> Rick is onze gespecialiseerde Suzuki-monteur. Hij kent uw auto van binnen en van buiten. Met Rick bent u verzekerd van kwaliteit. 

> Maurice is ons gezicht achter de werkplaatsreceptie. Door zijn ervaring als Suzuki monteur en Chef Werkplaats is het opstellen van een gedetailleerde diagnose voor Maurice kinderspel. 

Maak hieronder een werkplaatsafspraak of bel ons direct via 046 452 1215

 

 

Zet ons direct aan het werk!

Proefrit aanvragen

 1. Model
 2. Datum
 3. Naam
 4. Telefoonnummer
 5. E-mailadres
 6.  

 

Offerte of contact

 1. Model naar wens
 2. Kenteken van uw auto
 3. Kilometerstand
 4. Naam
 5. Telefoonnummer
 6. E-mailadres
 7. Vraag / Opmerking
 8.  
 9.  


 • Verkoop
  Maandag-vrijdag                8:30-18:00
  Zaterdag   9:00-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag  9:00-12:00 (vestiging Maastricht gesloten)
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.