Plan hier uw Mengelers Wintercheck in

Met de Mengelers Wintercheck weet u zeker dat u veilig de winter inrijdt!

De veiligheid voor u en uw gezin staan voorop. Het laatste wat u wilt is voor onverwachte verrassingen komen te staan tijdens deze koude dagen. Ga dus voorbereid de winter in en laat een wintercheck bij Mengelers uitvoeren. Dan weet u zeker dat uw geliefde auto klaar is voor de winter. Tijdens de wintercheck controleren wij uw auto op vele cruciale punten, vullen de vloeistoffen bij en brengen de banden op spanning.


Zorgeloos de winter in

Sneeuw, regen, hagel, vorst, spekgladde wegen. Het weer kan ineens omslaan. Wat het weer ook gaat worden, u wilt natuurlijk te allen tijde met een veilig gevoel de weg op. Logisch. Daarom controleren wij uw auto op verschillende belangrijke punten zodat u zorgeloos de winter in kunt rijden.

Wij controleren uw auto op onder andere: carrosserie, voorruit, niveau motorolie, accu, koelsysteem inclusief radiateur, veiligheidsgordels, koelvloeistof, verlichting, remvloeistof, stuurbekrachtigingsvloeistof, ruitensproeiervloeistof, remblokken, ruitenwisser, schokdempers en bandenspanning.

Bekijk hieronder de Wintercheck voor Toyota, Lexus en Suzuki en plan direct uw Wintercheck in!


Tijdens onze Toyota wintercheck controleren wij voor € 24,95 uw auto op 17 punten, vullen de vloeistoffen bij en brengen we de banden op spanning zodat u veilig de winter inrijdt. Voor € 19,95 doen we bovendien een aircocheck, zodat uw ruiten vrij blijven van condens zodat u altijd goed zicht heeft.

In winterse omstandigheden is een goede set winterbanden onmisbaar. Al vanaf 7 °C en lager bieden ze meer grip dan zomerbanden. Zorg dus dat u ze tijdig wisselt. Nog geen winterbanden? Wij helpen u graag verder!.

Kies hieronder uw vestiging en plan direct een wintercheck bij Mengelers Automotive:

Opens internal link in current windowLandgraaf
Opens internal link in current windowMaastricht
Opens internal link in current windowSittard
Opens internal link in current windowRoermond
Opens internal link in current windowVenlo

De lage temperaturen zorgen maakt het niet alleen voor ons soms zwaar, maar ook voor uw auto. Zeker nu velen minder kilometers rijden. Laat daarom voor slechts € 14,95 een Suzuki wintercheck op uw auto uitvoeren zodat uw auto helemaal klaar is om de winter tegemoet te rijden. Met de Suzuki Service Card Extra is de Wintercheck zelfs gratis. Tijdens de wintercheck controleren onze gespecialiseerde Suzuki monteurs de onderdelen die belangrijk zijn bij het gladde wegen en lage temperaturen of zware weersbuien. Denk bijvoorbeeld aan de remmen, koelvloeistof, oliepeil, werking van de airco, de wielophanging, de conditie van je banden en meer!

Opens internal link in current windowMaak HIER snel een afspraak voor uw wintercheck bij Mengelers Suzuki!

Met onze Lexus Elements Check rijdt u koning winter zorgeloos en dus met een veilig gevoel tegemoet. Uw Lexus is bij onze Lexus Specialisten en goede handen. Voor € 49,95 controleren zij uw Lexus op vele belangrijke punten zoals bijvoorbeeld de ruitenwissers, verlichting, accu, banden en meer. In combinatie met een Hybrid Health Check voeren wij deze twee checks voor slechts € 79,95 uit.

-> Maak HIER snel een afspraak voor een Wintercheck bij Lexus Sittard!

Pand Landgraaf

Mengelers Automotive Landgraaf

Baanstraat 129
6372 AE Landgraaf
045 - 531 8888
info.landgraaf@mengelers.nl


Pand Venlo

Mengelers Automotive Venlo

Rudolf Dieselweg 28
5928 RA Venlo
Tel: 077 - 382 0685
info.venlo@mengelers.nl


Pand Maastricht

Mengelers Automotive Maastricht

Molensingel 5
6229 PB Maastricht
043 - 361 6900
info.maastricht@mengelers.nl


Pand Lexus Sittard


Pand Roermond

Mengelers Automotive Roermond

Burghoffweg 10
6042 EX Roermond
Tel: 0475 - 690 790
info.roermond@mengelers.nl

 • Verkoop
  Maandag-vrijdag                8:30-17:00
  Zaterdag   9:00-12:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag  9:00-12:00
 •       ( Vanaf 1 mei is enkel de werkplaats in Sittard op zaterdag geopend )
Mengelers Groep Facebook
Mengelers Groep Instagram
Mengelers Groep LinkedIn
Mengelers Groep Youtube
Mengelers Toyota
Lexus Sittard
Mengelers Suzuki
Mengelers Business Center Limburg
Mengelers Occasions Centrum Limburg
Mengelers Groep Partner - Expat Centre
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.