Schade aan uw auto. Dat wilt u snel en vakkundig verholpen hebben. Wij werken hiervoor met vakmensen die ervoor zorgen dat uw auto weer als nieuw wordt. Wie zich met schade bij een van onze vestigingen meldt hoeft nergens meer naar om te kijken. Mengelers regelt alles. Wij werken hiervoor samen met een Toyota Merk Erkend Schadebedrijf: Autoschade Vrancken in Schinnen. 

Hier worden schades volgens richtlijnen en voorwaarden van het merk hersteld. Dit zorgt voor behoud van kwaliteit en de veiligheid blijft gewaarborgd. Is uw auto klaar, dan wordt hij gewassen en uitgezogen voor hij door ons weer wordt afgeleverd. 

Toyota doet er alles aan om te zorgen dat de kennis van vakmensen actueel blijft. Jaarlijks krijgen Toyota schadeherstellers een interne training bij Toyota om ze op de hoogte te brengen van de nieuwste technieken. Van Adaptive Cruise Control tot sensoren in bumpers. Hoe repareer je dat? Allemaal nieuwe ontwikkelingen die ook overgebracht moeten worden aan de Toyota monteurs. 

Al deze voorwaarden zorgen ervoor dat uw auto bij ons veiliger wordt hersteld dan bij een gewone schadehersteller. Uw Toyota, Lexus of Suzuki blijft betrouwbaar en u behoudt de fabrieksgarantie. Herstel via een Merk Erkend Schadebedrijf komt bovendien de inruilwaarde van uw auto ten goede. 


Hoe veilig en zuinig u ook rijdt, er kunnen altijd beschadigingen aan uw auto ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan stoeprandschade tijdens het parkeren of verbuigingen in uw velgen door kuilen in de weg. Dit kunnen kleine maar kostbare beschadigingen zijn. Het is belangrijk deze schade zo snel mogelijk te herstellen om te voorkomen dat de schade groter wordt. Speciaal hiervoor heeft Mengelers Smart Repair ontwikkeld. Voor € 75,- per velg worden uw velgen door Smart Repair op een snelle en vakkundige wijze gerepareerd.

Stoeprandschade is de meest voorkomende schade aan velgen. Hierbij bestaat de schade voornamelijk uit beschadigingen aan de randen van de velg. Wij hanteren verschillende technieken om zowel lichte schade (lichte kras) als ook zware schade (diepe kras of deuken) op een professionele manier te herstellen.  Na herstel van de stoeprandschade wordt uw velg in dezelfde kleur bijgespoten zodat er geen of nauwelijks kleurverschil te zien is en uw velg er weer als nieuw uitziet. 


Tijdens kantooruren zijn onze contactpersonen per vestiging bereikbaar via onderstaande telefoonnummers. Bij schade kunt u echter beter eerst contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij.

U kunt ons ook altijd direct een e-mail sturen via Opens window for sending emailSERVICE@MENGELERS.NL, dan nemen wij contact met u op.

 Toyota Landgraaf: 045-5318888

 Toyota Maastricht: 043-3616900

 Toyota Sittard: 046-4521000

 Lexus: 046-4861533

 Suzuki: 046-4521215

 Centraal: 046-4428144

  • Verkoop
    Maandag-vrijdag                8:30-18:00
    Zaterdag   9:00-17:00
  • Werkplaats
    Maandag-vrijdag                8:15-16:45
    Zaterdag  9:00-12:00 (vestiging Maastricht gesloten)
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.