Mengelers Groep - Gespecialiseerd in schadeherstel voor alle merken

Mengelers schadeherstel:van plaatwerk tot spuitwerk

Schade aan uw auto. Dat wilt u snel en vakkundig verholpen hebben. Wij werken hiervoor met vakmensen die ervoor zorgen dat uw auto weer als nieuw wordt. Wie zich met schade bij een van onze vestigingen meldt hoeft nergens meer naar om te kijken. Mengelers regelt alles. Wij werken hiervoor samen met een Toyota Merk Erkend Schadebedrijf: ABS Autoherstel Beckers & Mulder te Landgraaf en Kerkrade. 

Hier worden schades volgens richtlijnen en voorwaarden van het merk hersteld. Dit zorgt voor behoud van kwaliteit en de veiligheid blijft gewaarborgd. Is uw auto klaar, dan wordt hij gewassen en uitgezogen voor hij door ons weer wordt afgeleverd. 

Wij doen er alles aan om te zorgen dat de kennis van vakmensen actueel blijft. Jaarlijks krijgen onze gespecialiseerde schadeherstellers een interne training bij Toyota, Lexus en Suzuki om ze op de hoogte te brengen van de nieuwste technieken. Van Adaptive Cruise Control tot sensoren in bumpers. Hoe repareer je dat? Allemaal nieuwe ontwikkelingen die ook overgebracht moeten worden aan onze monteurs. 

Al deze voorwaarden zorgen ervoor dat uw auto bij ons veiliger wordt hersteld dan bij een gewone schadehersteller. Uw Toyota, Lexus of Suzuki blijft betrouwbaar en u behoudt de fabrieksgarantie. Herstel via een Merk Erkend Schadebedrijf komt bovendien de inruilwaarde van uw auto ten goede. Meld via onderstaande knop uw schade aan in vier stappen.Hoe veilig en zuinig u ook rijdt, er kunnen altijd beschadigingen aan uw auto ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan stoeprandschade tijdens het parkeren of verbuigingen in uw velgen door kuilen in de weg. Dit kunnen kleine maar kostbare beschadigingen zijn. Het is belangrijk deze schade zo snel mogelijk te herstellen om te voorkomen dat de schade groter wordt. Speciaal hiervoor heeft Mengelers Smart Repair ontwikkeld. Voor € 75,- per velg worden uw velgen door Smart Repair op een snelle en vakkundige wijze gerepareerd.

Stoeprandschade is de meest voorkomende schade aan velgen. Hierbij bestaat de schade voornamelijk uit beschadigingen aan de randen van de velg. Wij hanteren verschillende technieken om zowel lichte schade (lichte kras) als ook zware schade (diepe kras of deuken) op een professionele manier te herstellen.  Na herstel van de stoeprandschade wordt uw velg in dezelfde kleur bijgespoten zodat er geen of nauwelijks kleurverschil te zien is en uw velg er weer als nieuw uitziet. 


Tijdens kantooruren zijn onze contactpersonen per vestiging bereikbaar via onderstaande telefoonnummers. Bij schade kunt u echter beter eerst contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij.

U kunt ons ook altijd direct een e-mail sturen via service@mengelers.nl, dan nemen wij contact met u op.Pand Landgraaf

Mengelers Automotive Landgraaf

Baanstraat 129
6372 AE Landgraaf
045 - 531 8888
info.landgraaf@mengelers.nl


Pand Venlo

Mengelers Automotive Venlo

Rudolf Dieselweg 28
5928 RA Venlo
Tel: 077 - 382 0685
info.venlo@mengelers.nl


Pand Maastricht

Mengelers Automotive Maastricht

Molensingel 5
6229 PB Maastricht
043 - 361 6900
info.maastricht@mengelers.nl


Pand Lexus Sittard


Pand Roermond

Mengelers Automotive Roermond

Burghoffweg 10
6042 EX Roermond
Tel: 0475 - 690 790
info.roermond@mengelers.nl


Contactpagina

Mengelers Business Center Limburg

Bergerweg 73
6135 KD Sittard
046 - 720 0803
bedrijfswagencentrum@mengelers.nl • Verkoop
  Maandag-vrijdag                8:30-18:00
  Zaterdag   9:00-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag  9:00-12:00
 •       ( Vanaf 1 mei is enkel de werkplaats in Sittard op zaterdag geopend )
Mengelers Groep Facebook
Mengelers Groep Instagram
Mengelers Groep LinkedIn
Mengelers Groep Youtube
Mengelers Toyota
Lexus Sittard
Mengelers Suzuki
Mengelers Business Center Limburg
Mengelers Occasions Centrum Limburg
Mengelers Groep Partner - Expat Centre
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.