Werkplaatsafspraak

Maak voor onderhoud, APK of reparatie eenvoudig online een afspraak bij Mengelers. Ook kunt u direct aanvullende werkzaamheden inplannen, zoals een airco controle, bandenwissel of Hybride Zekerheid Controle. U kunt bij ons terecht met auto's van alle merken omdat onze Technisch Specialisten gewend zijn te werken aan allerlei technieken, merken en modellen. Ook als uw auto klaar moet zijn voor de winter of een extra controle voor uw vakantie u meer gerust stelt kunt u bij ons terecht. Wilt u liever telefonisch contact met een van onze collega's van de Centrale Werkplaatsplanning? Neem dan contact op met Kitty, Marcel of Petra via 046 452 1000

 

 

 

 

      APK keuring

Bij Mengelers is uw APK echt 'all-inclusive'. Geen verrassingen en wel zo duidelijk. In onze Toyota en Suzuki vestigingen betaalt u daarom ook nooit meer dan €29,95 en uiteraard zijn ook andere merken van harte welkom. Bij Lexus kost de APK keuring €34,95. Wij rekenen geen extra kosten voor afmelding of een emissietest. De APK keuring staat los van het onderhoud van uw auto. Er worden geen andere werkzaamheden verricht en dus ook geen extra kosten gemaakt, tenzij uw auto niet aan de keuringseisen blijkt te voldoen. In dat geval vragen wij altijd eerst uw toestemming om de reparatie uit te mogen voeren.

 

 

 

 

      Banden en onderdelen

Uw auto helemaal compleet en op maat maken? Onze merken hebben een uitgebreid assortiment aan accessoires en onderdelen. Op de standaard merkonderdelen gelden onze hoge kwaliteitseisen én garantievoorwaarden. Gaat er een onderdeel kapot of zoekt uw (winterbande)? Neem dan direct contact met ons op of bekijk onze voordelige (gebruikte) opties. Stuur uw vraag of verzoek in via centraalmagazijn@mengelers.nl en Frans helpt u direct verder! 

 

 

 

 

      Schadeherstel

Schade aan uw auto. Dat wilt u snel en vakkundig verholpen hebben. Wij werken hiervoor met vakmensen die ervoor zorgen dat uw auto weer als nieuw wordt. Wie zich met schade bij een van onze vestigingen meldt hoeft nergens meer naar om te kijken. Mengelers regelt alles.

 

 

 

  • Verkoop
  Maandag-vrijdag                8:30-18:00
  Zaterdag   9:00-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag  9:00-12:00
 •       ( Vanaf 1 mei is enkel de werkplaats in Sittard op zaterdag geopend )
Mengelers Groep Facebook
Mengelers Groep Instagram
Mengelers Groep LinkedIn
Mengelers Groep Youtube
Mengelers Toyota
Lexus Sittard
Mengelers Suzuki
Mengelers Business Center Limburg
Mengelers Occasions Centrum Limburg
Mengelers Groep Partner - Expat Centre
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.