De Toyota Yaris is een compacte, maar ruime, hatchback, zag het levenslicht in 1999 met de eerste generatie en won een jaar later een prijs voor 'Auto van het Jaar'. De Yaris is altijd een auto geweest die van vader op zoon en van grootvader op kleinzoon doorgegeven wordt door zijn betrouwbaarheid en uiterlijk. Enkele populaire generaties verder staat de huidige Yaris als compleet nieuwe auto in onze showroom. De auto is fors vernieuwd en biedt voor elk wat wils. Want hij is verkrijgbaar als pittige 1.0 benzine, als soepele 1,5 viercylinder of als superzuinge en comfortabele hybride met standaard automaat. Daarmee rijd je tot 50% van de tijd op elektriciteit, omdat de auto zichzelf onderweg automatisch oplaadt. 

Meer design, meer lef
De meer dynamische looks van de Yaris komen uit de koker van Toyota’s designcenter ED2 in Zuid-Frankrijk. De trapeziumvormige grille met 3D-look en koplampunits zijn nieuw vormgegeven. Dat geldt ook voor de achterlichten en achterbumper. De Yaris toont meer lef, met dank ook aan de vier nieuwe Bi-Tone-uitvoeringen met chique zwart dak en zwarte raamstijlen. In het interieur ligt de focus op een modernere look met nieuwe materialen en een verbeterde ergonomie. Het dashboard heeft vanaf de Aspiration een nieuw, duidelijk afleesbaar TFT-kleurendisplay voor belangrijke rijgegevens. Nieuwe Executive- en Premium-uitvoeringen bieden extra luxe met onder meer half-lederen stoelbekleding, donkere hemelbekleding en privacy glass achter. De Yaris Premium is uitgerust met een groot Skyview panoramadak.

 

Nieuwe 1,5 -liter benzinemotor: meer rijcomfort en -plezier
Toyota levert de Yaris met een nieuwe 1,5-liter VVT-iE viercilinder benzinemotor. De snelle respons van de koppelrijke, atmosferische motor geeft meer rijcomfort en -plezier. De motor heeft een uitstekende thermische efficiëntie (38,5 procent) en vervangt de huidige 1,3-liter. Ondanks het grotere slagvolume is de nieuwe motor tot 12 procent zuiniger en 10 procent krachtiger. Verder is de CO2-uitstoot lager door gebruik te maken van elementen uit Toyota’s hybride technologie zoals uitlaatgascirculatie en de toepassing van de Otto- en een Atkinson-cyclus. Het vermogen bedraagt 82 kW/111 pk en het maximumkoppel is 136 Nm bij 4.400 toeren per minuut. 118 Nm is al beschikbaar vanaf 2.000 toeren per minuut.

 


Yaris Hybrid: zuinigst in de praktijk
Hoe zuinig de Yaris met nieuwe 1,5-liter benzinemotor ook is, de zuinigste Yaris blijft de Yaris Hybrid. Een hybride aandrijflijn is uniek in het B-segment. Volgens de Top 10 Zuinige auto’s van de ANWB is hij in de praktijk zelfs zuiniger dan A-segmentauto’s (benzine) en bovendien de zuinigste auto in zijn categorie. Zijn lage CO2-uitstoot vanaf 75 gr/km is nog altijd best-in-class. De Yaris Hybrid kan, afhankelijk van de route, tot 50 procentvan de tijd elektrisch rijden. Zonder opladen.
Toyota wist de Yaris Hybrid, die in Nederland bijna 60 procent van de verkopen voor zijn rekening neemt, stiller te maken door aanpassingen aan motorsteunen en schokdempers. De elektrische stuurbekrachtiging geeft meer gevoel en reageert directer.

Standaard Toyota Safety Sense
Toyota brengt met de nieuwe Yaris behalve een van de zuinigste ook een van de veiligste auto’s op de markt in zijn klasse. Alle versies worden standaard uitgerust met de actieve veiligheidssystemen van Toyota Safety Sense. Dit omvat Pre Crash Safety System met Autonomous Emergency Braking, Lane Departure Warning, Automatic High Beam en Road Sign Assist (standaard vanaf Aspiriation).

Yaris Design Red
Nieuw is ook de Yaris Red Design. De tijdelijk versie in Ash Grey heeft sportieve rode accenten in het in- en exterieur, lichtmetalen wielen, LED dagrijverlichting, LED achterlichten en mistlampen voor en een speciale honingraatgrille. De Yaris Design Red start, inclusief introductiekorting, bij een prijs van 18.385 euro.

Private Lease
Toyota levert de nieuwe Yaris voor prijzen die beginnen bij 14.495 euro, inclusief de actieve veiligheid van Toyota Safety Sense. Daarmee is de prijs van de nieuwe en completer uitgeruste Yaris onveranderd in vergelijking tot de vorige generatie. Met Private Lease is al in te stappen vanaf 259 euro per maand. En de Yaris is ook verkrijgbaar met Private flex lease, waarmee je na een jaar maandelijks kunt opzeggen.

 V.a €14.695,-

Bijtelling 22%

 Acties op dit model


 Highlights 


Stijlvol en energiek

Alles gericht op een ontspannen en comfortabele rijervaring. 

Volledig vertrouwen

Standaard uitgerust met Toyota Safety Sense actieve hulpsystemen. 

Hybride energie

Behalve energiek, geruisloos en comfortabel is de Yaris hybrid ook intelligent en betrouwbaar.

Private lease

Lees hier alles over Toyota Private Lease. Alle kosten incl. behalve uw benzine!

 

Yaris Brochure

Yaris Prijslijst en specificaties


  • Verkoop
    Maandag-vrijdag                8:30-18:00
    Zaterdag   9:00-17:00
  • Werkplaats
    Maandag-vrijdag                8:15-16:45
    Zaterdag  9:00-12:00 (vestiging Maastricht gesloten)
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.