Toyota Yaris


De nieuwe generatie Toyota Yaris
v.a. € 18.995,- of € 299,- p. mnd

De nieuwe generatie Toyota Yaris is de ideale stadsauto. Met zijn eigentijdse design en al even vooruitstrevende hybride technologie is hij gemaakt voor het drukke leven in de stad. Waarom zou je stoppen als je energie hebt om door te gaan?

Auto van het jaar
De Toyota Yaris is een compacte, maar ruime, hatchback, zag het levenslicht in 1999 met de eerste generatie en won een jaar later een prijs voor 'Auto van het Jaar'. De Yaris is altijd een auto geweest die van vader op zoon en van grootvader op kleinzoon doorgegeven wordt door zijn betrouwbaarheid en uiterlijk. Enkele populaire generaties verder staat de huidige Yaris als compleet nieuwe auto in onze showroom. De auto is fors vernieuwd en biedt voor elk wat wils. Want hij is verkrijgbaar als pittige 1.0 benzine, als soepele 1,5 viercylinder of als superzuinge en comfortabele hybride met standaard automaat. Daarmee rijd je tot 50% van de tijd op elektriciteit, omdat de auto zichzelf onderweg automatisch oplaadt.

Yaris Hybride: zuinigst in de praktijk
Hoe zuinig de Yaris met compleet vernieuwde 1,5-liter benzinemotor ook is, de zuinigste Yaris blijft de Yaris Hybrid met een hybride aandrijflijn van de vierde generatie. Een hybride aandrijflijn is uniek in het B-segment. Volgens de Top 10 Zuinige auto’s van de ANWB is hij in de praktijk zelfs zuiniger dan A-segmentauto’s (benzine) en bovendien de zuinigste auto in zijn categorie. Zijn lage CO2-uitstoot vanaf 75 gr/km is nog altijd best-in-class. De Yaris Hybrid kan, afhankelijk van de route, tot 50 procent van de tijd elektrisch rijden. Zonder te stekkeren. Toyota wist de Yaris Hybrid, die in Nederland bijna 60 procent van de verkopen voor zijn rekening neemt, stiller te maken door aanpassingen aan motorsteunen en schokdempers. De elektrische stuurbekrachtiging geeft meer gevoel en reageert directer.

Zet ons direct aan het werk


 

Brochure Yaris

Prijslijst Yaris

Proefrit aanvragen

 1. Uitvoering
 2.  
 3.  
 4.  
 5.  
 6. Naam
 7. Telefoonnummer
 8. E-mail
 9.  
Afmetingen


 • Verkoop
  Maandag-vrijdag                8:30-18:00
  Zaterdag   9:00-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag  9:00-12:00
 •       ( Vanaf 1 mei is enkel de werkplaats in Sittard op zaterdag geopend )
Mengelers Groep Facebook
Mengelers Groep Instagram
Mengelers Groep LinkedIn
Mengelers Groep Youtube
Mengelers Toyota
Lexus Sittard
Mengelers Suzuki
Mengelers Business Center Limburg
Mengelers Occasions Centrum Limburg
Mengelers Groep Partner - Expat Centre
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.