De Toyota Verso  is, met een vijf- of zevenzits variant, de gezinswagen bij uitstek.  De Verso valt direct op met zijn scherpe lijnen en elegante vormen. Subtiele details als een in hoogglans uitgevoerde kentekenplaathouder en elegante chromen sierstrips rond de grille versterken zijn dynamische karakter. Praktisch mag immers ook best mooi zijn. 

Huiselijk hightech

Met zoveel slimme snufjes en intelligente technologie, zoals het nieuwe multimedia systeem, voelt de Verso als een tweede thuis. Het nieuw vormgegeven stuurwiel, de middenconsole en frisse, nieuwe bekleding maken het interieur nog comfortabeler en stijlvoller. Het uitnodigende interieur vormt het hart van de Toyota Verso. Ondanks de compacte afmetingen van de auto biedt het interieur comfortabel plaats aan zeven personen. De verbeterde afwerking, frisse kleuren en een reeks slimme opbergmogelijkheden staan garant voor hoogwaardige kwaliteit en praktisch gebruiksgemak. Elke rit opnieuw. 

Het bovenste deel van het handschoenenvakje is gekoeld en houdt uw drankjes koud. Onder de passagiersstoel kunt u waardevolle voorwerpen veilig opbergen in een verbogen lade. Onder de middelste zitplaatsen bevindt zich een riant opbergvak om waardevolle voorwerpen uit het zicht op te bergen en in de ruime middenconsole heeft u al uw benodigdheden binnen handbereik. Hét detail waardoor u direct door heeft dat deze auto ontworpen is op het gezinsleven? Boven de binnenspiegel kunt u een spiegeltje uitklappen waarmee u de achterbank perfect in de gaten kunt houden!

1.696 liter ruimte

Met het inventieve Toyota Easy Flat-systeem (7-persoons) blinkt de Verso uit in fl exibel gebruiksgemak. Dit praktische systeem maakt het mogelijk om de stoelopstelling zeer eenvoudig op uw wensen af  te stemmen. Extra zitruimte nodig? Of juist meer bagageruimte? Voor de Toyota Verso geen probleem. In een oogwenk heeft u de achterstoelen met een simpele handbeweging neergeklapt. Het resultaat is een volledig vlakke laadvloer en een zee aan ruimte. Het skyview panoramadak zorgt voor extra lichtinval in het interieur en een ruimtelijk gevoel. Het geïntegreerde zonnescherm is elektrisch bedienbaar en biedt u de mogelijkheid om de lichtinval naar wens te reguleren.

Veiligheid

Met Toyota Safety Sense beschikt u over een aantal geavanceerde actieve veiligheidssystemen die het rijden veiliger en meer ontspannen maken. Deze drie actieve veiligheidstechnologieën vormen het hart van Toyota Safety Sense: Pre-Collision System, Lane Departure Alert en Automatic High Beam.Klaar voor het avontuur?

De Verso blinkt uit met zeer aangename rijeigenschappen. Dat is te danken aan een uitstekende isolatie tegen motorgeluiden en trillingen, een direct stuurgedrag en een stijve carrosserie die in staat is om de krachten van een onverhoopte aanrijding te absorberen. Daarnaast geniet u in de Verso van superieur rijcomfort en een wendbaarheid die u van een MPV niet zou verwachten. Met zijn uitstekende aerodynamische eigenschappen, lage CO2-emissies en dito brandstofverbruik houdt de Verso bovendien rekening met het milieu, zonder dat dit ten koste gaat van uw rijplezier. V.a €27.495,-

 Private lease niet beschikbaar

Bijtelling 22%

 Acties op dit model


 Highlights 


Stijlvol rijplezier

Wie zegt dat praktisch er niet geweldig uit kan zien?

Innovatie binnen handbereik

Ervaar de innovatieve technologie van de Verso. 

Opvallend ruim en veelzijdig

Het eenvoudig te veranderen stoelsysteem zorgt voor meerdere opstellingen en optimale veelzijdigheid.

Slimmere opbergmogelijkheden

De Verso past zich aan uw dagelijkse avonturen aan met een aantal slimme opbergmogelijkheden.

No album has been selected!
 

Verso Brochure

Verso Prijslijst en specificaties

Verso Van Prijslijst en specificatiesWebsite ontworpen en ontwikkeld door GoodAdvice-IT

  • Verkoop
    Maandag-vrijdag                9:00-18:00
    Zaterdag   9:30-17:00
  • Werkplaats
    Maandag-vrijdag                8:15-16:45
    Zaterdag (SITTARD)  9:00-12:00
Mengelers Groep Facebook
Mengelers Groep Instagram
Mengelers Groep LinkedIn
Mengelers Groep Youtube
Mengelers Automotive Limburg Whatsapp
Mengelers Automotive Limburg - Ons merk Toyota
Mengelers Automotive Limburg - Ons merk Lexus
Mengelers Automotive Limburg - Ons merk Suzuki
Mengelers Automotive Limburg - Ons merk Mazda
Mengelers Automotive Limburg - Ons merk Mitsubishi
Mengelers Occasions Centrum Limburg
Mengelers Business Center Limburg
Mengelers Groep Partner - Expat Centre
Mengelers Automotive Limburg - Oscar Autoverhuur
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.