De Corolla Sedan is voor het eerst ook leverbaar als hybride. En die levert zeer aansprekende prestaties. Terwijl de Sedan superzuinig is. Verder heeft de bestverkochte auto van de wereld alles wat u maar wenst: een volledig nieuw interieur, de modernste technologie en een next level veiligheidsuitrusting.

Toyota Safety Sense bijvoorbeeld is nog verder verbeterd. Met nieuwe, intelligente veiligheidsfeatures die u echt helpen een aanrijding te vermijden. Maar uiteraard houdt u altijd zelf de controle.

De Corolla Sedan is klaar voor een nieuw tijdperk. Na lang wachten maakt de Corolla eindelijk zijn comeback. Sinds de introductie van deze iconische Toyota werden er wereldwijd al ruim 45 miljoen exemplaren verkocht. De 12e generatie Corolla is terug en klaar om u te verrassen. 

 Opens external link in new window


 V.a €29.450,-

 Private lease vanaf € 449,- p/mnd

Bijtelling 22%

 Acties op dit model


 Highlights 


 

Corolla

Prijslijst • Verkoop
  Maandag-vrijdag                8:30-18:00
  Zaterdag   9:00-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag  9:00-12:00
 •       ( Vanaf 1 mei is enkel de werkplaats in Sittard op zaterdag geopend )
Mengelers Groep Facebook
Mengelers Groep Instagram
Mengelers Groep LinkedIn
Mengelers Groep Youtube
Mengelers Toyota
Lexus Sittard
Mengelers Suzuki
Mengelers Business Center Limburg
Mengelers Occasions Centrum Limburg
Mengelers Groep Partner - Expat Centre
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.