Met zijn krachtig gevormde carrosserie en coupé daklijn springt de Toyota C-HR direct in het oog. Zijn gespierde uitstraling wordt versterkt door scherpgesneden vormen en een dak dat lijkt te zweven. De combinatie van brede koplampen, een grille met ruitrooster en opvallende, boemerangvormige achterlichten maken het geheel compleet.

Rijeigenschappen

U wilt alles uit het leven halen en stelt daarom ook hoge eisen aan uw auto. Dan is de nieuwe Toyota C-HR het ideale excuus om zomaar een eindje te gaan rijden. De C-HR is tot in detail fijngeslepen door technici met benzine in hun aderen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de C-HR de plezierige rijeigenschappen van een dynamische hatchback combineert aan het comfort van een SUV. Trap het gaspedaal in en ervaar de krachtige acceleratie. Zijn respons op elke draai aan het stuurwiel is al even direct.Tegelijkertijd geniet u van het luxueuze en met veel oog voor detail afgewerkte interieur, in de wetenschap dat uw auto ook rekening houdt met het milieu.

First Edition

Wilt u als een van de eersten het stuur van de nieuwe Toyota C-HR in handen nemen? Bekijkt u dan de zeer compleet uitgeruste First Edition. Deze exclusieve uitvoering combineert zijn strakke design en vooruitstrevende technologie met opvallende 18" lichtmetalen velgen, een hoogstaand JBL Premium audiosysteem, half lederen bekleding en een chromen exterieur accenten.

De Toyota C-HR First Edition verschijnt in een zeer beperkte oplage en is daarmee een absolute must-have. Wacht niet te lang!

Uitrusting

Het stijlvolle en met hoogwaardige materialen afgewerkte interieur is al even bijzonder als het exterieur. U bent omgeven door luxe en comfort, terwijl u door de hoge zitpositie een uitstekend zicht heeft op de weg. Tegelijkertijd biedt de bagageruimte meer dan genoeg plek voor zorgeloze vakanties en andere activiteiten met het gezin.

Het elegant vormgegeven dashboard is afgewerkt met zacht leder en een combinatie van glanzend zwarte en zilveren accenten, terwijl de ergonomische stoelen optimale steun bieden. Zo bent u als bestuurder het middelpunt.

De scherpgesneden carrosserie van de Toyota C-HR combineert een gespierde uitstraling met een coupé-achtig inzittendencompartiment. Uw oog valt als vanzelf op details als verzonken handgrepen in de achterportieren en het dak dat lijkt te zweven. Elegante LED koplampen, een grille met ruitrooster en opvallende, boemerangvormige achterlichten maken het geheel compleet, terwijl u optioneel kunt kiezen voor two-tone metallic lak en imposante 18" lichtmetalen velgen.Motoren

Dat u in de nieuwe Toyota C-HR beschikt over de nieuwste generatie van onze Hybrid technologie, versterkt zijn feel-good factor. De zuinige 1.8 liter benzinemotor werkt samen met een lichtgewicht en compacte elektromotor. Het resultaat: een indrukwekkend laag brandstofverbruik en aansprekende prestaties. U kunt voortaan langer gebruikmaken van de EV (Electric Vehicle) modus, waarmee u geniet van fluisterstil rijcomfort. Zodra de situatie dat verlangt, reageert de Hybrid aandrijflijn soepel met extra vermogen en een snelle respons. 

De krachtige en zuinige 1.2 Turbo benzinemotor benadrukt het sportieve karakter van de nieuwe Toyota C-HR. Met een hoog trekgewicht van maximaal 1.300 kg* en leverbaar met handgeschakelde én automatische transmissie is de Toyota C-HR 1.2 Turbo de ideale reispartner.

Dus of u nu in de stad op weg bent naar kantoor of lange ritten maakt in uw vrije tijd, in de nieuwe C-HR voelt u zich één met de weg. Glimlach verzekerd. V.a €23.495,-

Bijtelling 22%

 Acties op dit model


 Highlights 


Garantie

Garantie bij Toyota. Niets om u zorgen om te maken.

Toyota Safety Sense

Lees alles over de veiligheidssystemen van Toyota Safety Sense.

Hybride rijden

Lees hier alles over Toyota Hybride.

 

C-HR Brochure

C-HR Prijslijst en specificaties


  • Verkoop
    Maandag-vrijdag                8:30-18:00
    Zaterdag   9:00-17:00
  • Werkplaats
    Maandag-vrijdag                8:15-16:45
    Zaterdag  9:00-12:00 (vestiging Maastricht gesloten)
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.