De nieuwe Suzuki Ignis: BINNENKORT IN ONZE SHOWROOM!

De nieuwe Suzuki Ignis wordt meer SUV dan ooit. Het design van de enige Ultra Compacte SUV is aangescherpt. De voor- en achterbumper zijn stoerder vormgegeven, met zowel voor als achter een skidplate. LED-koplampen zijn standaard en ook de grille heeft een andere vorm gekregen, die uitstekend aansluit bij de andere SUV-modellen van Suzuki.

 

Verbeterde Smart Hybrid-aandrijflijn, ook mét CVT-automaat

Minder CO2-uitstoot en minder verbruik, zonder dat je er íets voor hoeft te doen. Elke nieuwe Ignis is voorzien van het Suzuki Smart Hybrid-systeem, dat brandstofverbruik en emissie-uitstoot beperkt. Deze slimme hybride aandrijflijn is ingrijpend vernieuwd. Naast een vernieuwde K12D 1,2 liter viercilinder benzinemotor, beschikt de nieuwe Ignis ook over een sterker 10Ah litium-ion accupakket met een grotere capaciteit. Zo is de nieuwe Ignis naast stoerder ook efficiënter dan ooit. Bovendien is het hybridesysteem voor het eerst te combineren met een traploze automatische CVT-versnellingsbak. AllGrip-vierwielaandrijving blijft leverbaar in combinatie met een handgeschakelde vijfversnellingsbak.

 

Nog meer uitrusting

Het uitrustingsniveau nog completer geworden. Zo beschikt elke nieuwe Ignis standaard over LED-verlichting, airconditioning, elektrische ramen vóór, Bluetooth, DAB-radio en een stop-/startsysteem.

Drie nieuwe kleuren

De nieuwe Ignis is leverbaar in drie nieuwe exterieur kleuren. In totaal zijn er elf kleuren leverbaar, waarvan zeven te combineren zijn met een contrasterende dakkleur. In het interieur komen nieuwe blauwe of grijze accenten terug, die passen bij de nieuwe bekleding van de stoelen. Ook is het instrumentarium vernieuwd, met een andere vormgeving en een nieuw display. Zet ons direct aan het werk! 


Oops, an error occurred! Code: 2024062213055368f97647


Website ontworpen en ontwikkeld door GoodAdvice-IT

  • Verkoop
    Maandag-vrijdag                9:00-18:00
    Zaterdag   9:30-17:00
  • Werkplaats
    Maandag-vrijdag                8:15-16:45
    Zaterdag (SITTARD)  9:00-12:00
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.