Mengelers Suzuki - Suzuki Ignis model 2020Suzuki Ignis: stoerder, completer, efficiënter.

De Ignis heeft alle voordelen van een mini SUV: de hoge instap, het stoere uiterlijk, opvallend ruim van binnen en de comfortabele wegligging. Daarnaast is hij voor een SUV bijzonder compact en wendbaar. Tel daar het lage brandstofverbruik en het nieuwste van het nieuwste op gebied van veiligheid en techniek bij op en je bent verzekerd van een comfortabele reisgenoot.

Leverbaar v.a. € 17.200,- of v.a. € 269,- p/mnd

Ruimte volop

Dankzij het vernieuwde platform neemt de motor zo min mogelijk binnenruimte in beslag. Daardoor is de compacte en lichte Ignis opvallend ruim van binnen. En je kunt zelf bepalen hoe je de ruimte gebruikt. De Comfort is een 5-zitter met een achterbank, de Select en Stijl zijn 4-zitters met twee achterstoelen, die over een lengte van maar liefst 16,5 cm onafhankelijk van elkaar verschuiven. Met de achterstoelen naar achteren kunnen je passagiers achterin extra comfortabel zitten. Helemaal naar voren creëer je extra bagageruimte.

Uitvoeringen

Comfort
De uitvoering Comfort bevat alle basics die je nodig hebt. Denk aan zaken als airconditioning, audio via Bluetooth, centrale deurvergrendeling, elektrisch bedienbare ramen voor en buitenspiegels, en bumpers in de carrosseriekleur.

Select 
Wil je genieten van extra comfort, dan kies je de Select. Met achteruitrijcamera, stoelverwarming voor, privacy glass, een 7” touchscreen en 16” lichtmetalen velgen.

Rijden met Stijl: de meest complete uitvoering. 
Voor de meest complete uitvoering kies je de Stijl. Deze uitvoering heeft het allemaal. Denk aan Climate Control, Automatic Brake Assist, een sleutelvrije startfunctie en meer. Zet ons direct aan het werk! 


 

Brochure

Prijslijst

Proefrit aanvragen

 1. Model
 2. Datum
 3.  
 4.  
 5. Naam
 6. Telefoonnummer
 7. E-mailadres
 8.   • Verkoop
  Maandag-vrijdag                8:30-18:00
  Zaterdag   9:00-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag  9:00-12:00
 •       ( Vanaf 1 mei is enkel de werkplaats in Sittard op zaterdag geopend )
Mengelers Groep Facebook
Mengelers Groep Instagram
Mengelers Groep LinkedIn
Mengelers Groep Youtube
Mengelers Toyota
Lexus Sittard
Mengelers Suzuki
Mengelers Business Center Limburg
Mengelers Occasions Centrum Limburg
Mengelers Groep Partner - Expat Centre
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.