WELKOM BIJ MENGELERS OCCASION CENTRUM LIMBURG


Op 1 mei 2020 werd een nieuw hoofdstuk geopend in het boek van de Mengelers Automotive Groep, namelijk de oprichting van het Mengelers Occasion Centrum Limburg in Landgraaf. Met een ruime voorraad van meer dan 150 occasions van vele merken waaronder uiteraard Toyota, Lexus, Suzuki, Mazda en Mitsubishi wordt het Mengelers Occasion Centrum Limburg je nieuwe partner in de zoektocht naar een occasion.

Wij staan klaar om je te helpen tijdens alle stappen van uw zoektocht. Het beantwoorden van je vragen over de specificaties van een occasion, het inplannen van een proefrit, het bespreken van je mogelijkheden tot financiering, het bespreken van de mogelijkheden, het verzekeren van je toekomstige geliefde nieuwe vierwieler, adviseren voor het onderhoud en natuurlijk ook het overhandigen van de sleutel en aflevercadeau op het moment suprême tijdens de aflevering.


ONS MENGELERS TEAM HELPT JE GRAAG VERDER
KUNNEN WIJ JE HELPEN?CONTACT MENGELERS OCCASION CENTRUM LIMBURG

ALGEMEEN

Telefoon algemeen: 045 - 531 8888
Adres: Baanstraat 129, 6372 AE Landgraaf
E-mail: occasions@mengelers.nl

OPENINGSTIJDEN

Ma t/m vrij: 09.00 - 18.00
Za: 09.30 - 17.00

 


Website ontworpen en ontwikkeld door GoodAdvice-IT

  • Verkoop
    Maandag-vrijdag                9:00-18:00
    Zaterdag   9:30-17:00
  • Werkplaats
    Maandag-vrijdag                8:15-16:45
    Zaterdag (SITTARD)  9:00-12:00
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.