WELKOM BIJ MITSUBISHI HEERLEN EN ROERMOND


Mengelers Automotive Limburg is een (h)echt familiebedrijf die al meer dan 50 jaar een vertrouwd Automotive adres in Limburg is. Sinds 1 januari 2023 zijn wij de officiële Mitsubishi dealer in de regio Heerlen en vanaf 1 juli ook het Mitsubishi adres voor de regio Roermond. Zoals bij onze modellen het Japanse vakmanschap en absolute betrouwbaarheid centraal staat, staan bij onze medewerkers het 'Mengelers warm welkom gevoel' en persoonlijke aandacht centraal.

Ons team helpt je graag met al je vraagstukken over Mitsubishi. Of het nu gaat om een nieuw model, occasions, private lease, verzekeren en financieren, taxatie van je auto, onderhoud en reparatie of wellicht onderdelen. We helpen je hier graag bij onder genot van een kop koffie. Tot snel!


Space Star


Eclipse Cross PHEV


ASX


ONS MENGELERS TEAM HELPT JE GRAAG VERDER


CONTACT OPNEMEN MET ONS TEAM
Mitsubishi Heerlen

Mitsubishi RoermondWebsite ontworpen en ontwikkeld door GoodAdvice-IT

  • Verkoop
    Maandag-vrijdag                9:00-18:00
    Zaterdag   9:30-17:00
  • Werkplaats
    Maandag-vrijdag                8:15-16:45
    Zaterdag (SITTARD)  9:00-12:00
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.