Wat is Hybride?

Onze hybride-modellen hebben twee motoren: een verbrandingsmotor en een elektromotor. Deze motoren werken samen om extra kracht te generen op het moment dat u die nodig hebt. Wanneer u over extra prestaties wilt beschikken, kunt u de powerknop indrukken en genieten.

Brandstofverbruik waar u blij van wordt

Rijden in de stad kost meestal meer benzine. Voor hybride-auto's ligt dat echter anders. Om te beginnen recyclen hybrides de energie die vrijkomt en hebben ze twee motoren die zorgen voor een indrukwekkend laag brandstofverbruik van maar 3,1 liter per 100 km. Uitstekende cijfers, die nog verder omlaag kunnen wanneer u in de Eco-modus rijdt. En wanneer u in de elektrische EV-modus rijdt en u voorzichtig met het gaspedaal omgaat, verbruikt u helemaal geen druppel meer wanneer u tot 50 kilometer per uur rijdt.

 


Andere voordelen van Hybride

Een gevoel van rust

Wanneer u de elektrische EV-modus van onze hybrides selecteert, zult u iets heel bijzonders horen: helemaal niets. Hoe stil de motor is, dat moet u ervaren voordat u 't gelooft. En wanneer u in deze modus rijdt, wordt de uitstoot van schadelijke stoffen tot nul gereduceerd, terwijl u geniet van de uitstekende rijeigenschappen.

Lagere emissies die u niet kunt negeren

De perfecte combinatie van de elektromotor en de verbrandingsmotor zorgt voor een uitstoot van slechts 70 gram per kilometer, en dat is extreem laag voor een gezinsauto. De uitstoot van schadelijke stoffen kan zelfs nihil zijn, wanneer u overschakelt naar de elektrische EV-modus en uw snelheid tot 50 kilometer per uur bedraagt. Er zit meer CO2 in een opgeblazen ballon.

Meer ritjes zonder emissie van schadelijke stoffen - ontdek het zelf

Een plug-in hybride moet u zien als de combinatie van een elektrische auto en een hybride. Dus die beschikt over alle voordelen van onze hybridemodellen, maar met een grote actieradius wanneer u elektrisch rijdt. Waardoor u dus meer ritten kunt maken waarbij de uitstoot van schadelijke stoffen nihil is, wat beter is voor de wereld en voor uw portemonnee.Veelgestelde vragen over Hybride

Website ontworpen en ontwikkeld door GoodAdvice-IT

  • Verkoop
    Maandag-vrijdag                9:00-18:00
    Zaterdag   9:30-17:00
  • Werkplaats
    Maandag-vrijdag                8:15-16:45
    Zaterdag (SITTARD)  9:00-12:00
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.