Wat is hybride?

Wat is Hybride?

Onze hybride-modellen hebben twee motoren: een verbrandingsmotor en een elektromotor. Deze motoren werken samen om extra kracht te generen op het moment dat u die nodig hebt. Wanneer u over extra prestaties wilt beschikken, kunt u de powerknop indrukken en genieten.

Brandstofverbruik waar u blij van wordt

Rijden in de stad kost meestal meer benzine. Voor hybride-auto's ligt dat echter anders. Om te beginnen recyclen hybrides de energie die vrijkomt en hebben ze twee motoren die zorgen voor een indrukwekkend laag brandstofverbruik van maar 3,1 liter per 100 km. Uitstekende cijfers, die nog verder omlaag kunnen wanneer u in de Eco-modus rijdt. En wanneer u in de elektrische EV-modus rijdt en u voorzichtig met het gaspedaal omgaat, verbruikt u helemaal geen druppel meer wanneer u tot 50 kilometer per uur rijdt.

 


Andere voordelen van Hybride

Een gevoel van rust

Wanneer u de elektrische EV-modus van onze hybrides selecteert, zult u iets heel bijzonders horen: helemaal niets. Hoe stil de motor is, dat moet u ervaren voordat u 't gelooft. En wanneer u in deze modus rijdt, wordt de uitstoot van schadelijke stoffen tot nul gereduceerd, terwijl u geniet van de uitstekende rijeigenschappen.

Lagere emissies die u niet kunt negeren

De perfecte combinatie van de elektromotor en de verbrandingsmotor zorgt voor een uitstoot van slechts 70 gram per kilometer, en dat is extreem laag voor een gezinsauto. De uitstoot van schadelijke stoffen kan zelfs nihil zijn, wanneer u overschakelt naar de elektrische EV-modus en uw snelheid tot 50 kilometer per uur bedraagt. Er zit meer CO2 in een opgeblazen ballon.

Meer ritjes zonder emissie van schadelijke stoffen - ontdek het zelf

Een plug-in hybride moet u zien als de combinatie van een elektrische auto en een hybride. Dus die beschikt over alle voordelen van onze hybridemodellen, maar met een grote actieradius wanneer u elektrisch rijdt. Waardoor u dus meer ritten kunt maken waarbij de uitstoot van schadelijke stoffen nihil is, wat beter is voor de wereld en voor uw portemonnee.


Onze Hybride-modellen


Veelgestelde vragen over Hybride

De accu's in onze hybrides zijn ontwikkeld om net zolang mee te gaan als de auto zelf. Op alle hybride-onderdelen krijgt u 5 jaar of 100.000 km* fabrieksgarantie We adviseren u om na deze periode jaarlijks (of als u meer dan 15.000 km per jaar rijdt, gelijktijdig met de eerstvolgende onderhoudsbeurt) een Hybride Zekerheid Controle te laten uitvoeren. Mocht er in een uitzonderlijk geval daarna toch een defect optreden, dan wordt dit kosteloos gerepareerd. 

* De garantie komt te vervallen wanneer u het genoemde aantal kilometers heeft bereikt, of na afloop van de aangegeven periode.

Ja. Wij kunnen de hybride-accu voor u verwijderen en deze laten recyclen. De bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het recyclen van onze nikkelmetaalhydride-accu's zoals die in onze Yaris Hybrid zijn sinds de Europese regelgeving van 2006 (richtlijn 2006/66/EC) verplicht tot een gerecycled gewicht te komen van 50%.

 

U hoeft niet bang te zijn dat een accu leegraakt, want hij laadt zichzelf op terwijl u rijdt. Het uitgekiende systeem houdt continu de verbrandingsmotor en de accu in de gaten en schakelt naadloos heen en weer wanneer dat nodig is.

 

Het onderhoud van een hybride is even duur als dat van een gewone Toyota, en kan bij al onze vestigingen gedaan worden. Sterker nog, sommige onderdelen, zoals remschijven, slijten mogelijk minder snel, in dit geval dankzij het regeneratief remmen van een hybride.

 

Nee. Hoewel onze full-hybrides ontwikkeld zijn om alleen op elektriciteit te kunnen rijden, zijn ze niet bedoeld om in te rijden zonder benzine. Dat zou ernstige schade toebrengen aan het hybridesysteem.


Website ontworpen en ontwikkeld door GoodAdvice-IT

  • Verkoop
    Maandag-vrijdag                9:00-18:00
    Zaterdag   9:30-17:00
  • Werkplaats
    Maandag-vrijdag                8:15-16:45
    Zaterdag (SITTARD)  9:00-12:00
Mengelers Groep Facebook
Mengelers Groep Instagram
Mengelers Groep LinkedIn
Mengelers Groep Youtube
Mengelers Automotive Limburg Whatsapp
Mengelers Automotive Limburg - Ons merk Toyota
Mengelers Automotive Limburg - Ons merk Lexus
Mengelers Automotive Limburg - Ons merk Suzuki
Mengelers Automotive Limburg - Ons merk Mazda
Mengelers Automotive Limburg - Ons merk Mitsubishi
Mengelers Occasions Centrum Limburg
Mengelers Business Center Limburg
Mengelers Groep Partner - Expat Centre
Mengelers Automotive Limburg - Oscar Autoverhuur
Mengelers Automotive Limburg - Dealerglass ruitherstel
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.