Mengelers Mazda 6 jaar garantie

Vanaf nu kun je bij Mengelers Automotive Limburg nog langer zorgeloos rijden in je nieuwe Mazda. De garantie wordt namelijk verdubbelt van 3 jaar naar 6 jaar fabrieksgarantie tot een maximum van 150.000 km. Het mooie is dat de garantie gekoppeld is aan je Mazda waardoor deze bij verkoop overdraagbaar is.


JARENLANG ONBEZORGD RIJPLEZIER MET MENGELERS MAZDA
TOT 6 JAAR MAZDA GARANTIE

Kiezen voor een nieuwe Mazda bij Mengelers Automotive Limburg wordt nu nog leuker. Sinds maart 2023 is namelijk de fabrieksgarantie van 3 jaar verdubbeld naar 6 jaar tot een maximum van 150.000 km. Hierdoor kun je nog 3 jaar langer volop zorgeloos genieten van je Mazda.

Waarom verlengen we de garantie met 3 jaar? De reden is simpel. Betrouwbaarheid, kwaliteit en service zijn bij ons belangrijke begrippen die dagelijks centraal staan bij alles wat we doen. Dit is een belofte die mij meer dan waar willen maken. Hiervoor is gekozen om de garantie van 3 naar 6 jaar te vergroten en de betrouwbaarheid te benadrukken.

Het mooie van deze 6 jaar garantie is dat de garantie gekoppeld is aan de Mazda. Hierdoor is hij overdraagbaar aan de volgende eigenaar.

De 6 jaar garantie is geldig op alle nieuwe Mazda-modellen. Een vereiste is uiteraard dat de onderhoudsbeurten aan je Mazda volgens fabrieksvoorschriften moet volgen.

Mazda Heerlen

Mazda Sittard

Mazda Roermond


Website ontworpen en ontwikkeld door GoodAdvice-IT

  • Verkoop
    Maandag-vrijdag                9:00-18:00
    Zaterdag   9:30-17:00
  • Werkplaats
    Maandag-vrijdag                8:15-16:45
    Zaterdag (SITTARD)  9:00-12:00
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.