Mengelers Business Center Limburg

Toyota stond jarenlang bovenaan de ranglijst door hun bedrijfswagenaanbod. Wij willen samen met u de Toyota bedrijfswagens weer op de kaart zetten. Wij staan klaar voor u als bedrijf of als particulier uit heel Limburg en ver daarbuiten. Door de spreiding van onze Toyota vestiging in Landgraaf, Maastricht, Sittard, Roermond en Venlo, is er altijd een aanspreekpunt bij u in de buurt.

Het grootste deel van ons aanbod bestaat uit de Toyota PROACE, voor iedere ondernemer die alleen de beste bus wil. Heeft u laadvolume nodig of juist een bedrijfswagen met dubbele cabine? Toyota biedt een veelzijdig gamma met diverse modelvarianten in vele configuraties zodat uw bedrijf verzekerd is van maatwerk. Van een compleet op uw bedrijfstak ontworpen inrichting, tot het juist onderhoud & service, financieringen & leasen, maar ook verzekeren met de Toyota Bedrijfswagenpolis.

De PROACE is speciaal ontworpen voor de volgende vakgebieden: Installateur, Aannemer & bouw, Schilder & glaszetter, Koerier & koeltransport, Taxi & personenvervoer.ONZE DIENSTEN


Goed gereedschap is één van de basisbenodigdheden voor het leveren van kwaliteit. Met onze Toyota's snappen wij dat als geen ander. Wij willen echter nog dat extra stapje zetten zodat u uw klanten kunt verrassen. Daarom bieden wij u hulp aan met:

Bedrijfswagens op maat inrichten > | Financieren en leasen > | Verzekeren >


ONZE MODELLEN


Met onze rijk en uitgebreid scala van modellen, is er altijd een Toyota beschikbaar waarop u kunt vertrouwen. Of u nu op zoekt bent naar een onverwoestbare Toyota Hilux of een milieuvriendelijke Toyota PROACE Electric om uw wagenpark te verduurzamen, u kunt het bij ons vinden.

Bekijk hier onze bedrijfswagens >


OCCASIONS


Op zoek naar een voordelige bedrijfswagen die vooraf al getest is? Wij gaan u helpen om u te koppelen aan een bedrijfswagen die het beste bij uw branche past.

Bekijk hier onze gebruikte bedrijfswagens >


ONDERHOUD


Onderhoud, reparatie, APK, airco, schade en meer. Bij onze technisch specialisten is uw bedrijfswagen in goede handen.

Plan hier uw werkplaatsafspraak >

PROACE ELECTRIC: 100% ELEKTRISCH 8% BIJTELLING

De Proace Electric combineert het laadvermogen en de veelzijdigheid van de Proace met de prestaties en efficiency van een volledig elektrische, emissievrije aandrijflijn. Wat uw opdracht ook is, de Proace Electric is er klaar voor. Na de PROACE Electric en de PROACE Verso Electric volgt in 2022 de volgende stap: de Toyota PROACE City Electric, eveneens een Battery Electric Vehicle.

Website ontworpen en ontwikkeld door GoodAdvice-IT

  • Verkoop
    Maandag-vrijdag                9:00-18:00
    Zaterdag   9:30-17:00
  • Werkplaats
    Maandag-vrijdag                8:15-16:45
    Zaterdag (SITTARD)  9:00-12:00
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.