ANTI DIEFSTAL TIPS VAN MENGELERS


Het is belangrijk om u van een betrouwbare en veilige auto te voorzien. Een van de grootste zorgen hierbij is autodiefstal. Daarom is het belangrijk om maatregelen te nemen om diefstal te voorkomen en u te informeren over de verschillende mogelijkheden om uw auto te beveiligen.

Onderstaand ziet u onze drie mogelijkheden om uw auto te beveiligen, dit betreft het voorkomen van katalysator diefstal, keyless entry sleutel beveiliging en het inbouwen van een alarmsysteem.

Weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem gerust contact met ons op!

 


KATALYSATOR DIEFSTSAL VOORKOMEN
In de afgelopen jaren hebben dieven zich gericht op het stelen van katalysatoren uit verschillende Toyota modellen. De katalysator is een onderdeel van het uitlaatsysteem dat schadelijke stoffen omzet in minder schadelijke gassen. Door de hoge waarde van de metalen die gebruikt worden in de katalysator, zijn deze onderdelen gewild bij dieven.KEYLESS ENTRY-SLEUTEL BEVEILIGING
Keyless entry is een handige functie die het mogelijk maakt om uw auto te ontgrendelen en te vergrendelen zonder dat dat u fysiek een sleutel hoeft te gebruiken. Hoewel het gemak biedt, brengt deze technologie ook beveiligingsrisico's met zich mee. Dieven kunnen makkelijk de signalen van keyless entry-sleutels onderscheppen en gebruiken om toegang te krijgen tot uw auto. Om deze risico's te verminderen, zijn er verschillende beveiligingsmaatregelen, zoals het opbergen van uw sleutel in een RFID-blokkerende hoes en het uitschakelen van de keyless entry functie.

 

 


ALARMSYSTEEM INBOUWEN
Het inbouwen van een alarmsysteem is een belangrijke stap in het beveiligen van uw auto tegen diefstal en inbraak. Met een alarmsysteem kunt u gerust zijn dat uw auto wordt bewaakt, zelfs als u er niet bent. Een goed alarmsysteem kan niet alleen de veiligheid van uw auto garanderen, maar het kan ook helpen om uw verzekeringstarieven te verlagen en de waarde van uw voertuig te behouden.

WETEN WAT DE MOGELIJKHEDEN VOOR U ZIJN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP!

Website ontworpen en ontwikkeld door GoodAdvice-IT

  • Verkoop
    Maandag-vrijdag                9:00-18:00
    Zaterdag   9:30-17:00
  • Werkplaats
    Maandag-vrijdag                8:15-16:45
    Zaterdag (SITTARD)  9:00-12:00
Mengelers Groep Facebook
Mengelers Groep Instagram
Mengelers Groep LinkedIn
Mengelers Groep Youtube
Mengelers Automotive Limburg Whatsapp
Mengelers Automotive Limburg - Ons merk Toyota
Mengelers Automotive Limburg - Ons merk Lexus
Mengelers Automotive Limburg - Ons merk Suzuki
Mengelers Automotive Limburg - Ons merk Mazda
Mengelers Automotive Limburg - Ons merk Mitsubishi
Mengelers Occasions Centrum Limburg
Mengelers Business Center Limburg
Mengelers Groep Partner - Expat Centre
Mengelers Automotive Limburg - Oscar Autoverhuur
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.