Mengelers Automotive Limburg - Zomeractie

MENGELERS AUTOMOTIVE LIMBURG ZOMERACTIEEen koele en aangename zomer begint bij Mengelers Automotive Limburg. Wat is er fijner dan een frisse en koele auto tijdens een warme rit. Een goed functionerende airco is daarom een aspect wat zeker niet mag ontbreken tijdens de zomervakantie. Daarnaast is een koele airco niet alleen comfortabel tijdens de autoritten, maar ook essentieel voor een goede gezondheid. Het inademen van schadelijke stoffen wilt iedereen namelijk voorkomen. Daarom hebben wij tijdelijk de Mengelers Zomeractie in het leven geroepen. Hiermee bieden wij je de mogelijkheid om je airco te laten controleren, te vullen en te reinigen tegen een gereduceerd tarief. De actie is geldig t/m 31 augustus.
Mengelers Automotive Limburg Zomeractie - Airco controleren en vullen

AIRCO ACTIE

Zoals gezegd is een goed functionerende airco niet alleen voor extra comfort, maar ook voor uw eigen gezondheid. Daarom raden wij u aan om jaarlijks een Mengelers aircocheck uit te voeren door een van onze monteurs. Hierbij controleren wij uw airco op vier belangrijke punten: kwaliteit van interieurfilter, conditie van aircosysteem, conditie van aandrijfriem aircopomp en het functioneren van de airco. Dit kan al vanaf € 19,50!

 • AIRCOCONTROLE > € 19,50
 • AIRCO REINIGING > € 49,-
 • AIRCO REINIGING INCL. BASIS INTERIEURFILTER > V.A. € 79,-
 • AIRCO VULLEN KOUDE MIDDEL (GAS) R134A > € 99,-
 • AIRCO VULLEN GAS R1234YF > € 150,-
 • INJECTIEREINIGING > € 14,99


Bovenstaande prijzen zijn inclusief 100 gr. koude middel. Bij een grotere hoeveelheid komt er nog € 20,- per 100 gr. bij. Wegens toevoeging van bioethanol aan de brandstof  ( e10 / e5) is het raadzaam 1x per jaar een reiniging aan brandstof systeem toe te voegen om zo vervuiling tegen te gaan.PLAN HIER EEN WERKPLAATSAFSPRAAK IN BIJ JE GEWENSTE VESTIGING
Website ontworpen en ontwikkeld door GoodAdvice-IT

 • Verkoop
  Maandag-vrijdag                9:00-18:00
  Zaterdag   9:30-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag (SITTARD)  9:00-12:00
Mengelers Groep Facebook
Mengelers Groep Instagram
Mengelers Groep LinkedIn
Mengelers Groep Youtube
Mengelers Automotive Limburg Whatsapp
Mengelers Automotive Limburg - Ons merk Toyota
Mengelers Automotive Limburg - Ons merk Lexus
Mengelers Automotive Limburg - Ons merk Suzuki
Mengelers Automotive Limburg - Ons merk Mazda
Mengelers Automotive Limburg - Ons merk Mitsubishi
Mengelers Occasions Centrum Limburg
Mengelers Business Center Limburg
Mengelers Groep Partner - Expat Centre
Mengelers Automotive Limburg - Oscar Autoverhuur
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.