Een goede voorbereiding is het halve werk. Wij willen uw auto graag controleren zodat u zorgeloos op reis kan gaan deze zomer. Tijdens de zomercheck controleren wij uw auto op 17 cruciale punten, vullen de vloeistoffen bij en brengen de banden op spanning. Daarnaast kunt u bij ons ook een aircocheck laten uitvoeren zodat u een koele en aangename reis voor de boeg heeft. 

 

Zomer- en aircocheck

Kom langs voor een zomercheck en voorkom onaangename verrassingen als u op weg bent naar uw vakantiebestemming. Wij controleren uw auto op 17 cruciale punten waaronder uw 12V accu, V-snaar, remvloeistof, motorolie en koelsysteem (inclusief radiateur)! Daarnaast is een lange vakantierit natuurlijk het prettigst wanneer u frisse en schone lucht in uw auto heeft. Doe bij ons een aircocheck en laat het ventilatie- én aircosysteem van uw auto door ons controleren controleren op de vier belangrijkste punten: kwaliteit van het interieurfilter, conditie van condensor, conditie van aandrijfriem aircopomp en het functioneren van de airco. Maak onderaan snel een afspraak voor uw zomer- en aircocheck! Toyota Landgraaf: 045-5318888

 Toyota Maastricht: 043-3616900

 Toyota Sittard: 046-4521000

  • Verkoop
    Maandag-vrijdag                  8:30-18:00
    Zaterdag     9:00-17:00
  • Werkplaats
    Maandag-vrijdag                8:15-16:45
    Zaterdag  9:00-12:00
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.