Uw Toyota winterklaar voor maar € 24,95!

 

Overwin de winter en ga goed voorbereid op pad met uw Toyota. Want tijdens de Toyota Wintercheck wordt uw auto volledig klaargestoomd voor het koude seizoen en op maar liefst 17 cruciale punten gecontroleerd. Tevens worden de vloeistoffen zoals motorolie, koelvloeistof en ruitenwisservloeistof gecheckt en bijgevuld én zullen de banden op spanning worden gebracht. Zo weet u zeker dat alles in orde is. En dat alles voor maar € 24,95. Zo kunt u met een gerust hart de weg op en gaat u zorgeloos de winter in. Weer of geen weer! 
Overwin de winter!

Het weer is niet altijd te voorspellen. Maar ook bij onverwachts winters weer kunt u goed voorbereid op pad. Met onderstaande wintertips maakt u uw Toyota zélf winterklaar. Wilt u zich nog beter voorbereiden of laat u het gewoon graag aan ons over? Klik dan op de 'Werkplaatsafspraak' button en plan uw Toyota Wintercheck.

Een onbezorgde skivakantie

Speciaal voor uw Toyota krijgt u 10% korting op alle winterse accessoires zoals allesdragers, skiboxen en rubberen mattensets! En heeft u al aan winterwielen gedacht? In Nederland kan het erg glad worden en dan is extra grip wel zo veilig. Wist u dat in een aantal Europese landen winterbanden zelfs verplicht zijn? De winterwielen van Toyota hebben een extra grof profiel en zorgen ervoor dat u in de wintermaanden veilig de weg op kunt. 
Pechhulptas

Ook dit jaar hebben wij weer nieuwe, extra compacte, pechhulptassen. Voor €27,95 heeft u altijd een gevarendriehoek, veiligheidshesjes, glowstick en verbanddoos. Ook staan op de tas direct alle pechhulp/mobiliteits telefoonnummers. Bestel ze direct via het magazijn van uw vestiging via onderstaande collega's.

Mengelers Toyota Landgraaf: 045 531 8888 of neem contact op met Gerard: g.huis@mengelers.nl

Mengelers Toyota Maastricht: 043 361 6900 of neem contact op met Dave: d.vanerp@mengelers.nl

Mengelers Toyota Sittard: 046 452 1000 neem contact op met Ronald: r.geers@mengelers.nl

 

       

 

 

Winterbanden

Al vanaf het najaar kunt u te maken krijgen met kou, regen en gladheid. Winterbanden zijn daar speciaal voor gemaakt. Ze hebben een grover profiel en een andere rubbersamenstelling dan zomerbanden. Hierdoor blijven de extra lamellen in het loopvlak van winterbanden ook bij lage temperaturen flexibel. Dit geeft u meer grip in winterse omstandigheden en een kortere remweg. Zodra de temperatuur onder de 7 graden komt, zijn winterbanden veiliger dan zomerbanden.

Bekijk hier de   Toyota winterwielen brochure 

 

Meer informatie over winterbanden of sets? Bel dan direct onze vestigingen.

Mengelers Toyota Landgraaf: 045 531 8888 of neem contact op met Gerard: g.huis@mengelers.nl

Mengelers Toyota Maastricht: 043 361 6900 of neem contact op met Dave: d.vanerp@mengelers.nl

Mengelers Toyota Sittard: 046 452 1000 neem contact op met Ronald: r.geers@mengelers.nl

 Toyota Landgraaf: 045-5318888

 Toyota Maastricht: 043-3616900

 Toyota Sittard: 046-4521000

  • Verkoop
    Maandag-vrijdag                8:30-18:00
    Zaterdag   9:00-17:00
  • Werkplaats
    Maandag-vrijdag                8:15-16:45
    Zaterdag  9:00-12:00
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.