De winter staat voor de deur en daarmee ook de jaarlijkse Suzuki Wintercheck. Want wanneer het kouder wordt heeft uw auto het net even iets zwaarder dan anders. Laat daarom de Suzuki Wintercheck uitvoeren, dan controleren onze gekwalificeerde Suzuki-monteurs uw auto op maar liefst 18 belangrijke punten. Zo kunt u ook in de meest extreme winter veilig de weg op.

 

De jaarlijkse Wintercheck vindt dit jaar plaats op zaterdag 17 november! Speciaal voor u voeren wij de Wintercheck (t.w.v. € 14,95) deze dag GRATIS uit. Én terwijl wij uw auto controleren, kunt u weer genieten van de door u geliefde erwtensoep (die met liefde door ons Mengelers Suzuki team gemaakt is). 

 

 


Bent u op 17 november helaas niet in de gelegenheid om langs te komen, maar wilt u wel een Suzuki Wintercheck laten uitvoeren door onze gekwalificeerde monteurs? Maak dan via onderstaande knop een afspraak om uw auto op 18 belangrijke punten te laten controleren en maak uw auto winterklaar!

 

 

 


Winterbanden

Al vanaf het najaar kunt u te maken krijgen met kou, regen en gladheid. Winterbanden zijn daar speciaal voor gemaakt. Ze hebben een grover profiel en een andere rubbersamenstelling dan zomerbanden. Hierdoor blijven de extra lamellen in het loopvlak van winterbanden ook bij lage temperaturen flexibel. Dit geeft u meer grip in winterse omstandigheden en een kortere remweg. Zodra de temperatuur onder de 7 graden komt, zijn winterbanden veiliger dan zomerbanden.

Meer informatie over winterbanden of sets? Bel ons direct via 046 452 1215  of neem contact op met Henk Vogels: h.vogels@mengelers.nl

 Model BandenmaatBruto consumentenadviesprijs inclusief BTW 
 Celerio  Yokohama 165/65R14 € 549,00 
 Ignis / Baleno / Swift Yokohama 175/65R15 € 659,00 
 Vitara / S-Cross Yokohama 215/60R16 € 929,00 
Swift SportYokohama 195/50R17 € 979,00

 

Winterwielen

Wij maken het voor u gemakkelijker om de beste velg en banden combinatie voor uw auto te vinden. Welk model u ook rijdt, bij Mengelers heeft u een brede keuze aan velgen die ideaal zijn voor slechte weersomstandigheden en bestand zijn tegen pekel en andere materialen.

   • Verkoop
    Maandag-vrijdag                8:30-18:00
    Zaterdag   9:00-17:00
  • Werkplaats
    Maandag-vrijdag                8:15-16:45
    Zaterdag  9:00-12:00
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.