Onderhoudsprijzen Toyota, Lexus en Suzuki


Wij hanteren vaste adviesprijzen voor onderhoud en deze zijn vooraf altijd zichtbaar voor u. Wel zo duidelijk! Transparant, voordelig en meedenken in oplossingen zijn hierbij onze kernwoorden.

Na iedere onderhoudsbeurt bent u automatisch verzekerd van gratis 24-uurs Pechhulp door heel Europa. Vanaf 2017 maken wij voor Toyota geen gebruik meer van fysieke adviesprijs boekjes en kunnen alle kosten van het onderhoud voor uw auto op basis van het kenteken en kilometerstand direct op te vragen via de   werkplaatsplanner. Duidelijk, snel en gemakkelijk. De getoonde adviesprijzen in de leaflet kunnen afwijken van die in de werkplaatsplanner. Dit komt omdat de prijzen van vloeistoffen, onderdelen en arbeid kunnen wijzigen.Toyota onderhoudsprijzen

Regelmatig onderhoud is belangrijk. Onze speciaal opgeleide monteurs weten precies wat uw Toyota nodig heeft. Van occasions tot nieuwe modellen. Voor groot of klein onderhoud, reparaties, een professionele poetsbeurt en voor de APK. Uiteraard gebruiken we hierbij originele Toyota onderdelen waar u 1 jaar garantie op heeft. Bent u benieuwd wat onderhoud aan uw Toyota kost?  Bekijk de onderhoudsprijzen onderaan deze pagina of plan uw werkplaatsafspraak hier direct met zichtbare kosten. Duidelijk, snel en gemakkelijk.

Onderhoud op Maat

Met Toyota Onderhoud op Maat kunt u zelf kiezen uit drie verschillende onderhoudspakketten: Budget, Standaard of Compleet. Deze pakketten zijn transparant opgebouwd op basis van voordelige adviesprijzen. Welk pakket u ook kiest: u bent altijd verzekerd van het officiële fabrieksonderhoud, maar dan met diverse additionele werkzaamheden. 

U bepaalt zelf welk onderhoudspakket het beste bij u past. Plan uw werkplaatsafspraak en u ziet direct de verschillende onderhoudstarieven per pakket.


Suzuki onderhoudsprijzen

Je Suzuki altijd in goede conditie? Vertrouw je auto toe aan een Suzuki-dealer voor een VOS-onderhoudsbeurt. Je hebt dan garantie op onderdelen en werkzaamheden en de prijs spreken we vóóraf met je af. Bijkomend voordeel: je krijgt de Suzuki Service Card met een jaar lang gratis de volgende voordelen:

- 1 jaar pechhulp t.w.v. €100,-

- Gratis software-updates

- Check bandenspanning en motorolie

Bent u benieuwd wat onderhoud aan uw Suzuki kost?   Plan dan hier een afspraak in en zie ook de prijs direct of bekijk de onderhoudsprijzen onderaan deze pagina. Duidelijk, snel en gemakkelijk.

Onderhoud op maat

Voor Suzuki's van vijf jaar en ouder, die minder dan 7.500 kilometer per jaar rijden, hebben we een voordelig alternatief voor de VOS-onderhoudsbeurt. Dit noemen we Suzuki Onderhoud op Maat. Onze collega Maurice kijkt dan samen met onze monteurs naar wat uw Suzuki minimaal nodig heeft. Neem direct contact op met ons via 046 452 1215   of   plan hier een afspraak in.

 

Suzuki Alto vanaf 2009

Suzuki Kizashi vanaf 2010

Suzuki Celerio vanaf 2014

Suzuki Jimny vanaf 1998

Suzuki S-Cross vanaf 2013

Suzuki Splash vanaf 2009

Suzuki Vitara vanaf 2015

Suzuki Swift vanaf 2010

Suzuki Vitara S vanaf 2015

Lexus onderhoudsprijzen


Uiteraard hanteren wij ook bij Lexus vaste adviesprijzen voor onderhoud en deze zijn vooraf altijd zichtbaar voor u. Bent u benieuwd wat onderhoud aan uw Lexus kost? Vraag dan hier direct een offerte aan of bekijk de onderhoudsprijzen onderaan deze pagina. Direct een afspraak inplannen kan hier.   Duidelijk, snel en gemakkelijk.

Betrouwbaarheid

Lexus staat ieder jaar door haar betrouwbaarheid, samen met Suzuki en Toyota, in de top 3 van alle autofabrikanten. Uw Lexus kan echter niet zonder een periodieke onderhoudsbeurt. Voorkomen is beter dan genezen en het achter de hand hebben van onze perfecte 24-uurs Europese pechhulp (gratis na onderhoud) zorgt voor het laatste stukje vertrouwen. Vertrouwen in ons topmerk Lexus.

   • Verkoop
    Maandag-vrijdag                8:30-18:00
    Zaterdag   9:00-17:00
  • Werkplaats
    Maandag-vrijdag                8:15-16:45
    Zaterdag  9:00-12:00 (vestiging Maastricht gesloten)
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.