Een goede voorbereiding is het halve werk. Wij willen uw auto graag controleren zodat u zorgeloos op reis kan gaan deze zomer. Tijdens de zomercheck controleren wij uw auto op 17 cruciale punten, vullen de vloeistoffen bij en brengen de banden op spanning. Daarnaast kunt u bij ons ook een aircocheck laten uitvoeren zodat u een koele en aangename reis voor de boeg heeft.

 

Zomer- en aircocheck

Kom langs voor een zomercheck en voorkom onaangename verrassingen als u op weg bent naar uw vakantiebestemming. Wij controleren uw auto op 17 cruciale punten waaronder uw 12V accu, V-snaar, remvloeistof, motorolie en koelsysteem (inclusief radiateur)! Daarnaast is een lange vakantierit natuurlijk het prettigst, wanneer u frisse en schone lucht in uw auto heeft. Doe bij ons een aircocheck en laat het ventilatie- én aircosysteem van uw auto door ons controleren op de vier belangrijkste punten: kwaliteit van interieurfilter, conditie van condensor, conditie van aandrijfriem aircopomp en het functioneren van de airco. Maak onderaan snel een afspraak voor uw zomer- en aircocheck!

 

Tijdens onze Toyota zomercheck controleren wij voor € 24,95 uw auto op 17 punten, vullen de vloeistoffen bij en brengen we de banden op spanning zodat u veilig de zomer inrijdt. Voor € 19,95 doen we bovendien een aircocheck, zodat u altijd uw hoofd koel houdt. Als u de zomer- en aircocheck samen laat uitvoeren betaalt u slechts € 37,50.

Maak onderaan de pagina snel een afspraak voor uw zomer- en aircocheck bij Mengelers Toyota!

Tijdens vakantieritten maakt u waarschijnlijk meer kilometers dan normaal. Laat daarom voor slechts € 14,95 een Suzuki vakantiecheck op uw auto uitvoeren zodat uw auto tiptop in orde is tijdens de reis. Tijdens de vakantiecheck controleren onze gespecialiseerde Suzuki monteurs de onderdelen die belangrijk zijn bij het reizen naar warme of bergachtige landen of het trekken van een caravan of aanhanger. Denk bijvoorbeeld aan de remmen, koelvloeistof, oliepeil, werking van de airco, de wielophanging en de conditie van je banden.

Maak onderaan snel een afspraak voor uw vakantiecheck bij Mengelers Suzuki!

Met onze Lexus Summer Treatment rijdt u blinkent de zomerzon tegemoet. Uw Lexus ondergaat voor tidjens deze luxe behandeling een volledige check waarbij uw auto zowel van binnen als van buiten grondigd gereinigd wordt. Laat voor € 139,95 een Summer Treatment uitvoeren en rijdt stralend de zomer in! Tijdens deze check wordt o.a.:

 • Het exterieur gewassen (inclusief velgen)
 • Het exterieur gepoetst (inclusief velgen)
 • De ruiten gereinigd (binnenkant)
 • De banden op spanning gebracht
 • De motorolie gecontroleerd en bijgevuld
 • De koelvloeistof gecontroleerd
 • De ruitensproeiervloeistof gecontroleerd

Maak onderaan snel een afspraak voor een Summer Treatment bij Lexus Sittard! Toyota Landgraaf: 045-5318888

 Toyota Maastricht: 043-3616900

 Toyota Sittard: 046-4521000

 • Verkoop
  Maandag-vrijdag                8:30-18:00
  Zaterdag   9:00-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag  9:00-12:00
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.