Heeft u een beschadigde voorruit door een steentje? Zo’n sterretje kan onder invloed van vorst of zon sneller doorscheuren. Wij kunnen erger voorkomen en repareren of vervangen uw autoruit vakkundig met de Mengelers Glasservice. 

U staat er wellicht niet bij stil, maar de ruiten zijn een belangrijk onderdeel van uw auto. Ze zijn tegenwoordig vaak voorzien van geïntegreerde antennes, verwarmingsdraden of regensensoren. Maar dat niet alleen, ze vormen ook een essentieel onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Een beschadiging kan dus de veiligheid van uw auto verminderen.

Bij Mengelers kunt u ruitschade professioneel laten repareren. Wij gebruiken hiervoor altijd originele fabrieksruiten en reparatiematerialen. Bovendien hoeft u nooit lang te wachten: een sterretje kunnen wij repareren terwijl u wacht. Ook het vervangen van uw ruit duurt niet lang omdat uw Toyota dealer de meeste snel beschikbaar heeft.

Als u de ruitschade bij ons laat repareren, behoudt u uw fabrieksgarantie. En wanneer uw verzekering eigen risico berekent, komen wij u bovendien tegemoet in deze kosten.


Tijdens kantooruren zijn onze contactpersonen per vestiging bereikbaar via onderstaande telefoonnummers. 

 Toyota Landgraaf: 045-5318888

 Toyota Maastricht: 043-3616900

 Toyota Sittard: 046-4521000

 Lexus: 046-4861533

 Suzuki: 046-4521215

 GlasGarage (24/7): 0800-1246 GlasGarage Zuid-Limburg 


Mengelers is aangesloten bij GlasGarage, dé specialist in autoruiten. Uw ruitschade wordt bij ons vakkundig hersteld met levenslange garantie op de door haar uitgevoerde autoruit herstelwerkzaamheden.

Als u verzekerd bent tegen ruitschade is een sterreparatie meestal zonder kosten. Als uw ruit vervangen moet worden dan betaalt u meestal een eigen risico. De hoogte van dit eigen risico verschilt per verzekeringsmaatschappij. Onze deskundige medewerkers kunnen u alles vertellen over de bijkomende kosten. Bel ons dan ook gerust voor een vrijblijvende prijsopgave. 

Indien wij uw autoruit vervangen, gebruiken we alleen autoruiten die zijn geproduceerd volgens de strenge kwaliteitsnormen van de auto industrie. De gemonteerde ruiten hebben dus dezelfde kwaliteit als het origineel. Wij bestellen de autoruiten bij dezelfde leveranciers die ook leveren aan autofabrikanten, waardoor kwaliteit altijd gegarandeerd is. 

Om welke ruit het ook gaat of welk type auto u ook heeft, GlasGarage helpt u snel weer op weg. Kijk voor meer informatie op www.glasgarage.nl.

  


  • Verkoop
    Maandag-vrijdag                8:30-18:00
    Zaterdag   9:00-17:00
  • Werkplaats
    Maandag-vrijdag                8:15-16:45
    Zaterdag  9:00-12:00 (vestiging Maastricht gesloten)
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.