Als er te weinig profiel op een band zit, wordt uw remweg langer en de kans op ongelukken groter. Laat daarom op tijd een bandencontrole uitvoeren bij uw Toyota dealer. Het is belangrijk om zowel in de winter als de zomer te kiezen voor de juiste banden. Uw Toyota dealer heeft een ruim aanbod aan zomer- en winterbanden. Toyota banden zijn dikwijls van het bandenmerk Yokohama. 

De voordelen van de juiste banden:

- Kwalitatief en afgestemd op uw Toyota, Suzuki of Lexus;

- Kleinere kans op ongelukken;

- Scherp montagetarief per band;

- Altijd 1 jaar garantie.


Winterbanden

Al vanaf het najaar kunt u te maken krijgen met kou, regen en gladheid. Winterbanden zijn daar speciaal voor gemaakt. Ze hebben een grover profiel en een andere rubbersamenstelling dan zomerbanden. Hierdoor blijven de extra lamellen in het loopvlak van winterbanden ook bij lage temperaturen flexibel. Dit geeft u meer grip in winterse omstandigheden en een kortere remweg. Zodra de temperatuur onder de 7 graden komt, zijn winterbanden veiliger dan zomerbanden.

 

Winterwielen

Wij maken het voor u gemakkelijker om de beste velg en banden combinatie voor uw auto te vinden. Welk model u ook rijdt, bij Mengelers heeft u een brede keuze aan velgen die ideaal zijn voor slechte weersomstandigheden en bestand zijn tegen pekel en andere materialen.

Bekijk hier de   Toyota winterwielen brochure , of neem contact op via een van de telefoonnummers hieronder of met Frans van Hout via het Centraal Magazijn: f.vanhout@mengelers.nl

 

 

 Toyota Landgraaf: 045-5318888

 Toyota Maastricht: 043-3616900

 Toyota Sittard: 046-4521000

 Lexus: 046-4861533

 Suzuki: 046-4521215

 Centraal: 046-4428144


 • Verkoop
  Maandag-vrijdag                8:30-18:00
  Zaterdag   9:00-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag  9:00-12:00
 •       ( Vanaf 1 mei is enkel de werkplaats in Sittard op zaterdag geopend )
Mengelers Groep Facebook
Mengelers Groep Instagram
Mengelers Groep LinkedIn
Mengelers Groep Youtube
Mengelers Toyota
Lexus Sittard
Mengelers Suzuki
Mengelers Business Center Limburg
Mengelers Occasions Centrum Limburg
Mengelers Groep Partner - Expat Centre
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.