Mengelers Automotive Limburg - Toyota Yaris Cross


De nieuwe Toyota Yaris Cross
v.a € 24.395,- of € 395,- p.mnd

De Toyota Yaris Cross is de nieuwste hybride Toyota SUV waarbij kracht, zuinigheid, stijl en comfort de sleutelbegrippen vormen. Door zijn hoge instap en ruimte in combinatie met de krachtige en wendbare uitstraling van de auto, is hij de ideale partner voor al uw nieuwe avonturen.

Ervaar het echte Toyota SUV gevoel, ook in de stad
De Toyota Yaris Cross is de grote broer van de gewilde Toyota Yaris. Hij brengt dan ook alle kwaliteiten van de nieuwste wendbare Toyota naar het hoge niveau van een SUV. U krijgt alle voordelen van een ruime SUV in combinatie met de wendbaarheid en de atletische uitstraling van onze Yaris. U krijgt het beste van twee werelden. En met een bagageruimte van 390 liter kunt u de discussies 'We hebben teveel ingepakt' makkelijk vermijden.

Verkrijgbaar als hybride en benzine
De nieuwste Toyota SUV zal verkrijgbaar zijn in een hybride en een benzine-uitvoering.

 • De hybride variant zal uitgerust zijn met de nieuwste hybride technologie waarbij het hart van de Yaris Cross bestaat uit een 1,5 liter driecilinder hybride aandrijflijn (85 kW/116 pk). Hiermee krijgt hij een maximaal trekgewicht van 750 kg (75 kg kogeldruk).

 • Ook zal de Yaris Cross leverbaar zijn met een 1,5 liter benzinemotor (92 kW/125 pk). In de benzine-uitvoering kan hij maximaal 1.350 kg trekken (75 kg kogeldruk).

Veilig het avontuur tegemoet rijden
Door de Toyota Safety Sense 2 veiligheidssysteem kunt u met de Yaris Cross zorgeloos op avontuur. Hij biedt over verschillende veiligheids- en assistentiesystemen zoals het Pre-Collision System waarmee aanrijdingen kunnen worden voorkomen, Adaptive Cruise Control, Lane Trace Assist dat u binnen de lijnen houdt, Automatic High Beam en ook Road Sign Assist die alle verkeersborden voor u in de gaten houdt.


 

Brochure Yaris Cross

Prijslijst Yaris Cross

Proefrit aanvragen

 1. Uitvoering
 2.  
 3.  
 4.  
 5.  
 6. Naam
 7. Telefoonnummer
 8. E-mail
 9.  


 • Verkoop
  Maandag-vrijdag                8:30-18:00
  Zaterdag   9:00-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag  9:00-12:00
 •       ( Vanaf 1 mei is enkel de werkplaats in Sittard op zaterdag geopend )
Mengelers Groep Facebook
Mengelers Groep Instagram
Mengelers Groep LinkedIn
Mengelers Groep Youtube
Mengelers Toyota
Lexus Sittard
Mengelers Suzuki
Mengelers Business Center Limburg
Mengelers Occasions Centrum Limburg
Mengelers Groep Partner - Expat Centre
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.