De Toyota RAV4 was in 1994 een van de eerste compacte SUV's op de markt en nog altijd zijn de occasions zeer gewild. De nieuwe RAV4 is ten opzicht met zijn voorganger gegroeid met ruim 20cm. De nieuwe Toyota C-HR neemt de plaats onder de RAV4 in.  De nieuwe RAV4 is voor het eerst ook leverbaar met de hybride technologie van Toyota, die garant staat voor meer vermogen, lagere verbruikskosten en emissies, meer rijcomfort en een unieke rijervaring. De hybride aandrijflijn van de RAV4 maakt rijden in de stad tot een ontspannen bezigheid.

Krachtig design en perfecte afwerking

Een berg beklimmen, funshoppen, mountainbiken of verhuizen… de nieuwe RAV4 doet alles wat u van hem vraagt. De nieuwste generatie van onze SUV stelt uw comfort dan ook voorop, met een veelzijdig interieur, een veelvoud aan mogelijke stoelopstellingen, opbergmogelijkheden en een royale bagageruimte. Van de premium uitstraling en hoogwaardige materialen tot de kwaliteit van de nieuwe stoelbekleding – welke RAV4 u ook kiest, in het fraai afgewerkte interieur voelt u zich altijd de eregast. De RAV4 Comfort is standaard al van alle gemakken voorzien. Met een drietal uitvoering, opties van een elektrisch bedienbaar schuif/kanteldak, treelanken, dakrailing, pushbar voor off-road uitstraling, optische zaken, interieurbescherming tot een entertainmentsysteem. Van de RAV4 kunt u maken waar u hem voor gaat gebruiken.

Onbegrensde mogelijkheden.

De nieuwe RAV4 zit vol slimme technologie, zoals een 4,2" kleurendisplay in het instrumentarium, dat samenwerkt met het centrale Toyota Touch® 2 display. Dit gebruiksvriendelijke multimediasysteem omvat een 7" touchscreen met tal van praktische functies, waaronder fullmap navigatie, handsfree telefoneren via Bluetooth®, MP3 en iPod® aansluitingen en een parkeerhulpcamera. De elektrisch bedienbare achterklep is voorzien van een geheugenfunctie die automatisch de voor u ideale openingshoogte opslaat. Zou het niet geweldig zijn als u door uw auto heen kon kijken, zodat u zeker weet dat er niets in de weg staat? Of dat u uw auto van bovenaf kunt bekijken? Dat kan in de nieuwe RAV4. Hij is als eerste Toyota voorzien van technologie die manoeuvreren kinderspel maakt: vier camera’s, één aan elke kant, produceren samen een duidelijk 360° beeld van de omgeving van de RAV4. De beelden kunt u bekijken op het Toyota Touch® 2 display. Het resultaat is letterlijk een openbaring.Benzine, diesel of hybride

De nieuwe RAV4 is leverbaar met de meest geavanceerde motoren in zijn klasse. Heeft u te maken met woon-werk verkeer en de nodige files? Lange, snelle ritten op de snelweg? De RAV4 heeft voor u altijd een passend antwoord. De RAV4 is voor het eerst leverbaar met de revolutionaire hybride technologie van Toyota. Met de RAV4 Hybrid kiest u voor een perfecte balans tussen kracht en effi ciency, met gunstige verbruikscijfers en de laagste CO2-emissies in zijn klasse. Daarnaast bent u verzekerd van fluisterstil rijcomfort. Dat maakt de RAV4 tot een unieke compacte SUV. V.a €37.695,-

 Private lease niet beschikbaar

Bijtelling 22%

 Acties op dit model


 Highlights 


Design

Al meer dan 20 jaar een ware avonturier.

360 graden overzicht

De eerste Toyota met 360 graden camera's die een 3d weergave van de auto laten zien op het scherm.

Voor alle omstandigheden

De RAV4 All Wheel Drive komt in al uw wensen tegemoet!

Ontdek het nieuwe rijplezier!

Lees hier alles over Toyota Hybride.

RAV4 Brochure

RAV4 Prijslijst en specificaties

RAV4 Van Prijslijst en specificaties


  • Verkoop
    Maandag-vrijdag                8:30-18:00
    Zaterdag   9:00-17:00
  • Werkplaats
    Maandag-vrijdag                8:15-16:45
    Zaterdag  9:00-12:00
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.