Helemaal SUV, helemaal Hybrid:

RAV4 Plug-In.

De RAV4 is een échte SUV die gemaakt is met oog op intensief gebruik. En die ontworpen is voor avontuurlijke mensen die zich onderweg graag onderscheiden. De SUV zal naar verwachting vanaf juni 2021 in de showroom zijn.

 

Hij is leverbaar vanaf € 55.895,-

Zeer complete standaarduitrusting

De Toyota RAV4 Plug-in Hybrid heeft een zeer complete standaarduitrusting. Zo is de plug-in hybride SUV standaard onder andere uitgerust met 18-inch lichtmetalen wielen, verwarmbare zitplaatsen voor en achter, een elektrisch en handsfree te bedienen achterklep, Bluetooth, digitale radio (DAB+) met zes speakers, een Toyota Touch® 2 multimediasysteem met 8-inch touchscreen en ondersteuning van Apple CarPlay1 en Android Auto2.

Alle ruimte

De RAV4 combineert een goed overzicht en een hoge zitpositie voor de bestuurder met het comfort van een indrukwekkend interieur. Hier vindt u een rustgevende ambiance, met praktische snufjes zoals diverse slim verborgen, maar goed toegankelijke opbergvakken. Op de brede achterbank hebben de passagiers alle ruimte, ook voor hun voeten. De lange en brede bagageruimte heeft een vlakke laadvloer zonder naden of opstaande randen. Dat maakt het gemakkelijker om zware bagage in en uit te laden. Met de volledig neerklapbare achterbank creëert u in een handomdraai bovendien extra ruimte als u dat nodig heeft.

Waken over uw veiligheid

De RAV4 Plug-in Hybrid beschikt over Toyota Safety Sense, een reeks van geavanceerde rijhulpsystemen die u onder meer helpen potentieel gevaar te signaleren en die verkeersborden voor u in de gaten houden. Zo waakt het systeem op meerdere manieren over uw veiligheid.

Modelprijs V.a €55.895,-Zet ons direct aan het werk

 

Brochure RAV4 Plug-In

Prijslijst RAV4 Plug-In • Verkoop
  Maandag-vrijdag                8:30-18:00
  Zaterdag   9:00-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag  9:00-12:00
 •       ( Vanaf 1 mei is enkel de werkplaats in Sittard op zaterdag geopend )
Mengelers Groep Facebook
Mengelers Groep Instagram
Mengelers Groep LinkedIn
Mengelers Groep Youtube
Mengelers Toyota
Lexus Sittard
Mengelers Suzuki
Mengelers Business Center Limburg
Mengelers Occasions Centrum Limburg
Mengelers Groep Partner - Expat Centre
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.