De Toyota Land Cruiser is de zwaarste terreinauto van het merk en een waar icoon. De ontwerpgeschiedenis gaat al terug naar 1941 en het model wordt sinds 1954 geproduceerd. Sindsdien hebben al meer dan tien generaties Land Cruisers elkaar opgevolgd. Tegenwoordig wordt de Toyota Land Cruiser als echte terreinwagen maar ook als luxe SUV verkocht. In 3 of 5-deurs versie, van 7-persoons luxe vervoer tot een gesloten laadruimte op grijs kenteken. Een mix van prachtig design en indrukwekkende functionaliteit is tegenwoordig de standaard.

Nieuwe fase in 65-jaar erfgoed.

De kleine groei van 6 centimeter in lengte is een van de minst zichtbare veranderingen in de nieuwste generatie Land Cruiser. Een nieuw front met stoere grille, verhoogde voorschermen en een nieuwe motorkap met dieper liggen middendeel zorgt voor een beter zicht op de route voor u. De nieuwe, dieperliggende koplampen en koelopeningen aan de voorzijde zijn zó ontworpen dat ze optimaal beschermd zijn tegen eventuele obstakels als takken.

Ook binnenin is de altijd avontuurlijk ingestelde Land Cruiser bijgesteld aan de veeleisende Toyota-bezitter. Een 4,2-inch kleurendisplay maakt het instrumentarium compleet en een 8-inch touchscreen, met daaraan een uitgebreid infotainment- en navigatiesysteem, is te vinden op de middenconsole.

Zowel het drie- als vijfdeurs model is voorzien van de bekende en bewezen 2,8-liter D-4D-dieselmotor. Goed voor 177 pk en een koppel van 420 Nm tussen 1.400 en 2.600 tpm, wanneer gekoppeld aan de handgeschakelde zesversnellingsbak. Pure kracht, ook voor het trekken van een geremde aanhangwagen tot 3.500 kg.

Op ieder oppervlak, van rivierbodem tot asfalt.

Dankzij permanente 4WD en de functie Multi-Terrain Select overwint u in de Land Cruiser elk obstakel.Het elektronisch geregelde KDSS (Kinetic Dynamic Suspension System) en de luchtvering op de achteras staan garant voor ongeëvenaarde controle, comfort en stabiliteit. Met de variabele stuurbekrachtiging kunt u in de Land Cruiser zeer eenvoudig manoeuvreren. Deze geavanceerde technologie staat garant voor een meer solide en nauwkeuriger stuurgedrag. Met de Land Cruiser vindt u altijd uw weg in de stad en rijdt u even gemakkelijk op de snelweg of een onverhard bergweggetje. 

Nieuw is de laatste versie van Toyota's Safety Sense, een uitgebreide pakket actieve veiligheidssystemen dat bestaat uit het Pre-Collision System met voetgangersdetectie, Adaptive Cruise Control, Lane Departure Alert en Automatic High Beam. Maar ook nieuwe systemen waaronder een camera die beeld geeft wat er onder de voorwielen afspeelt en andere rijassistentiesystemen als Blind Spot Monitor, Rear Cross Traffic Alert en een bandenspanningswaarschuwingssysteem.Nog altijd de beste

De Land Cruiser brengt u met het grootste gemak van het centrum van de stad naar ruigere terreinen. Met de stijl en de betrouwbaarheid die u van een Toyota verwacht. Meer dan 65 jaar ervaring heeft de Land Cruiser gemaakt tot wat hij is – een auto die is voorbereid op elke uitdaging, met atletische wendbaarheid, rotsvaste stabiliteit en ultiem rijcomfort op de openbare weg. Behalve elegant is hij ook zeer wendbaar en robuust. Hij brengt je overal én ook weer thuis. De Land Cruiser is en blijft een van ’s werelds meest herkenbare auto-iconen en ook de nieuwste versie combineert de kwaliteiten waar het model wereldberoemd is geworden aan tijdloos design en betrouwbare topkwaliteit. Het avontuur gaat verder! V.a €98.995,-

 V.a €31.895,- (Land Cruiser Van)

Bijtelling 22%


 Highlights 


Iconisch Design

De Land Cruiser is vloeiend vormgegeven en tegelijkertijd wendbaar en robuust. 

Rijd waar u wilt

Wat de Land Cruiser zo'n optimale terreinauto maakt, is de overvloed aan innovatieve technologie die synoniem geworden is met Toyota.

Onverslaanbare Bescherming

De veiligheidsvoorzieningen in de Land Cruiser kennen hun gelijke niet, zodat u optimaal kunt genieten van de kilometers die voor u liggen.

Niet te stoppen

De wereldwijde reputatie van de Land Cruiser is gebaseerd op meer dan 60 jaar onbetwiste kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. 

 

Land Cruiser Brochure

Land Cruiser Prijslijst en specificaties

Land Cruiser Van Prijslijst en specificaties • Verkoop
  Maandag-vrijdag                8:30-17:00
  Zaterdag   9:00-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag  9:00-12:00
 •       ( Vanaf 1 mei is enkel de werkplaats in Sittard op zaterdag geopend )
Mengelers Groep Facebook
Mengelers Groep Instagram
Mengelers Groep LinkedIn
Mengelers Groep Youtube
Mengelers Toyota
Lexus Sittard
Mengelers Suzuki
Mengelers Business Center Limburg
Mengelers Occasions Centrum Limburg
Mengelers Groep Partner - Expat Centre
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.