De Toyota Hilux is toe aan zijn achtste generatie en doet zijn reputatie weer volledig eer aan. De eerste generatie dateert alweer van 1968 en heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd van grote robuustheid en betrouwbaarheid. Ook het programma Top Gear deed verwoedde pogingen hem te vernietiging, maar besloot de nog altijd rijdbare Hilux voor altijd prominent in hun studio op te stellen.

Gespierd design

Wanneer de Hilux is bedekt met stof en modder, zijn er maar weinig pick-ups die er zo stoer en indrukwekkend uitzien. Zijn stoere design past bij zijn karakter als werkpaard, maar heeft tegelijkertijd een ingetogen elegantie. Dit is design van Toyota op zijn best: krachtige vormen en scherpgesneden hoeken die de Hilux een robuuste uitstraling geven. De brede, in de motorkap geïntegreerde grille wordt gefl ankeerd door eigentijdse LED koplampen, terwijl de gespierde flanken subtiel iets verraden van zijn imposante kracht. De chromen sierlijsten rond de ramen en een brede keuze aan lichtmetalen velgen zorgen voor een fraai accent. En uiteraard worden luxe mogelijkheden niet vergeten. De Hilux zit boordevol innovatieve technologieën die het leven onderweg veraangenamen. Bij deze pick-up draait veel om het kwalitatief hoogstaande interieur waar aantrekkelijke, duurzame materialen worden gecombineerd met de nieuwste technologie die volledig in dienst staat van uw comfort.

Koppelkoning

De Hilux dankt zijn kracht aan het feit dat hij eerst en vooral is ontworpen als een robuust werkpaard met een totaal trekvermogen van 3,2 ton (2,8 voor Enkele Cabine 2WD, 3,0 voor Xtra Cabine 2WD). De krachtige dieselmotor levert meer koppel dan ooit, terwijl de koelsystemen voor zowel de motor als de transmissie zijn verbeterd om moeiteloos de zwaarste aanhangers te kunnen trekken. Of u nu een aanhanger vol graan of een caravan mee wilt nemen; de Hilux doet het met gemak. Daarbij is het een geruststellende gedachte dat Trailer Sway Control (TSC) de aanhanger ook bij sterke zijwind en met wisselende rijomstandigheden stabiel houdt. 

De nieuw ontwikkelde 2,4 liter D-4D dieselmotor van de Hilux geeft kracht een extra dimensie. Met name in het lage en midden-toerengebied ontwikkelt de krachtbron een aanzienlijk krachtiger koppel. Het resultaat: een ongekende acceleratie. Het toegenomen vermogen is bovendien een belangrijke factor voor het enorme trekvermogen van de Hilux. Daarbij is de motor uitzonderlijk stil én efficiënt. Door de uitgekiende geluidsisolatie vergeet u zelfs bijna dat u in een robuuste pick-up rijdt. Hetzelfde geldt voor de nieuw ontwikkelde handgeschakelde zesversnellingsbak en de 6-traps automaat. Beide transmissies geven de rijsensatie van een premium SUV.Van alle markten thuis

Van sommige dingen kunt u nooit genoeg hebben. Met de nieuwe Hilux kunt u dankzij het maximale laadvermogen tot 1,1 ton meer meenemen. De nieuw ontworpen laadbak geeft u met een lengte van 2.315 mm en een breedte van 1.575 mm meer ruimte om volumineuze vrachten te vervoeren. De laadbak bij  Xtra Cabine is 1.846 mm lang en 1.540 mm breed, laadbak Dubbele Cabine is 1.525 mm lengte, 1.540 mm breed. Ook de in robuust staal uitgevoerde scharnieren van de laadklep zijn berekend op zware ladingen. Daarbij kunt u met de standaard aanwezige bevestigingshaken, aan de buitenzijde van de laadbak, uw lading stevig vastzetten.  V.a €18.895,-

 Private lease niet beschikbaar

Bijtelling 22%

 Acties op dit model


 Highlights 


Uw Toyota Hilux nog completer maken? Dat kan!

Originele accessoires van Toyota maken uw auto nog mooier, persoonlijker en functioneler.

Verbeterde Pick-Up Functionaliteit

De vernieuwde wielophanging geeft u het rijcomfort van een luxe SUV, gecombineerd met de kracht van een echt werkpaard. 

Eigentijds Design

Dit is design van Toyota op zijn best: krachtige vormen en scherpgesneden hoeken die de Hilux een robuuste uitstraling geven. 

Robuuste legende sinds 1968

De Hilux is met recht trots op zijn lange historie van onverzettelijkheid.

 

Hilux Brochure

Hilux Prijslijst en specificaties • Verkoop
  Maandag-vrijdag                8:30-17:00
  Zaterdag   9:00-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag  9:00-12:00
 •       ( Vanaf 1 mei is enkel de werkplaats in Sittard op zaterdag geopend )
Mengelers Groep Facebook
Mengelers Groep Instagram
Mengelers Groep LinkedIn
Mengelers Groep Youtube
Mengelers Toyota
Lexus Sittard
Mengelers Suzuki
Mengelers Business Center Limburg
Mengelers Occasions Centrum Limburg
Mengelers Groep Partner - Expat Centre
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.