Na lang wachten maakt de Corolla eindelijk zijn comeback. Sinds de introductie van deze iconische Toyota werden er wereldwijd al ruim 45 miljoen exemplaren verkocht. De Corolla is hiermee het bestverkopende model ter wereld. De 12e generatie Corolla is terug en klaar om u te verrassen.

De nieuwe Corolla Touring Sports blinkt uit in design, efficiency en rijplezier. En hij is leverbaar met twee verschillende hybrid aandrijflijnen: een 1,8 liter hybrid en een 2,0 liter High Power Hybrid. Welke van de twee u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een soepele, zichzelf opladende hybrid aandrijflijn die kracht combineert met zuinigheid.

Met slimme technologiefuncties als spraakbediening kunt u telefoongesprekken voeren en zet u uw favoriete muziek op, zonder uw handen van het stuur te halen. Met MyT -online diensten die het leven onderweg aangenamer maken- bent u ook in de auto volledig connected. Zo is de Corolla klaar voor al uw avonturen.

 

  


 V.a €24.995,-

 Private lease vanaf € 379,- p/mnd

Bijtelling 22%

 Acties op dit model


 Highlights 


 

Corolla

Prijslijst


  • Verkoop
    Maandag-vrijdag                8:30-18:00
    Zaterdag   9:00-17:00
  • Werkplaats
    Maandag-vrijdag                8:15-16:45
    Zaterdag  9:00-12:00 (vestiging Maastricht gesloten)
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.