´S Werelds bestverkochte auto is terug in Nederland! De 12e generatie van de Toyota Corolla maakt zijn terugkeer in drie modelvarianten: de sportieve Hatchback, de veelzijdige Touring Sports en de elegante Sedan. Wij willen u tijdens onze introductieweek kennis laten maken met de nieuwe Toyota Corolla familie.

Graag nodigen wij u uit van zaterdag 23 maart t/m zaterdag 30 maart in onze showrooms. Onder het genot van een hapje en drankje in een gezellige ambiance kunt u de nieuwe Toyota Corolla van binnen en van buiten ontdekken en ervaren. Wij verheugen ons op uw komst!

 

 

Meld u hier aan voor de Corolla Introductieweek

 1. Vestiging*
 2. Naam*
 3. Postcode
 4. Huisnummer
 5. Telefoonnummer*
 6. E-mailadres*
 7.  
 8.  
 9.  
 10.  
 11. * De door u verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt om u aan te melden voor het event en om u op de hoogte te houden van dit nieuwe model.
 12.  

 

Nog maar een paar nachten slapen totdat de nieuwe Toyota Corolla familie weer terug is in Nederland en een glanzende toekomst tegemoet gaat! Maak alvast digitaal kennis met de Toyota Corolla door hieronder op het model te drukken. 


 

 

Welke Corolla het beste bij u past? U ontdekt het tijdens onze Corolla introductieweek. Het moment waarop u ook alles te weten komt over de krachtige, nieuwe High Power Hybrid-motor (180 pk/132 kW). Een motor die de Corolla tot de schoonste in z’n klasse maakt. Maar er is meer goed nieuws. Om de introductie van de nieuwe generatie extra glans te geven, is de Corolla tijdelijk leverbaar als éxtra luxe First Edition. Boordevol extra’s en met een voordeel van maar liefst € 1.600,-! Geniet onder meer van standaard Toyota Touch® 2 Go navigatiesysteem, 17” lichtmetalen velgen en DAB+ radio. Extra’s die ’s werelds meest verkochte auto nog verleidelijker maken. Kom dus naar onze introductieweek en grijp meteen uw kans om als eerste te profiteren van € 1.600,- voordeel op de Corolla First Edition. U rijdt de Corolla First Edition al vanaf € 27.495,-. • Verkoop
  Maandag-vrijdag                8:30-18:00
  Zaterdag   9:00-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag  9:00-12:00
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.