Na de terugkeer van de iconische Toyota Corolla maakt nu ook de Toyota Camry, na 15 jaar afwezigheid, zijn comeback. Met de 2,5-liter viercilinder onder de motorkap keert binnenkort, de jarenlang bestverkochte grote sedan, sterker terug dan ooit.

Graag nodigen wij u uit voor onze exclusieve preview in onze showrooms. Onder het genot van een hapje en drankje in een gezellige ambiance kunt u de 8e generatie van de Camry van binnen en van buiten ontdekken. Dus meld u snel hieronder aan en beleef de Camry als één van de eersten van Nederland. Wij verheugen ons op uw komst!

 

 

Meld u hier aan voor de exclusieve Camry preview

 1. Vestiging*
 2. Naam*
 3. Postcode
 4. Huisnummer
 5. Telefoonnummer*
 6. E-mailadres*
 7.  
 8.  
 9.  
 10. * De door u verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt om u aan te melden voor het event.
 11.  

 

Nog maar een paar nachten slapen totdat de volledig vernieuwde Toyota Camry weer terug is in Nederland en een glanzende toekomst tegemoet gaat! Maak alvast digitaal kennis met de nieuwste Toyota High Power Hybrid door hieronder op de buttons te drukken. 


  • Verkoop
  Maandag-vrijdag                8:30-18:00
  Zaterdag   9:00-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag  9:00-12:00
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.