Just Go met de Toyota AYGO

Met de facelift van de Toyota AYGO in 2018 is opvallen geen enkel probleem. Met de scherp gelijnde 'Keen Look' koplampen met LED-dagrijverlichting aan de voor- en achterzijde en het vernieuwde X-design heeft de AYGO een stoere en frisse look gekregen. Om nog maar te zwijgen over de verbeterde 1.0 benzinemotor die het rijplezier tot een nieuw niveau brengt.

 

Premiumuitstraling

Exclusiviteit is een nieuw begrip met de 15-inch lichtmetalen wielen en 15-inch wielcovers met tech-look, geïntegreerde LED-dagrijverlichting en grille waarvan het onderdeel in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Ook het interieur heeft het frisse look gekregen door de twee nieuwe kleuren: Quartz Grey en Piano Black.  De meeste uitvoeringen hebben daarnaast ook nieuwe stoelbekleding. Daarnaast is er bij de facelift meer aandacht geschonken aan personalisatie. Meer mogelijkheden, meer rijplezier. De moderne stadsauto van Toyota wordt nu ook uitgebreidt met twee nieuwe carrosseriekleuren: Rich Blue Metallic (exclusief voor de AYGO x-cclusiv) en Reddish Purple Metallic ( exclusief voor x-cite).

 

Apple CarPlay en Android Auto

De nieuwe AYGO heeft nu standaard: LED-dagrijverlichting achter, 12V-aansluiting, een in hoogte verstelbaar stuurwiel, neerklapbare achterbank met instelbare hoodfsteunen en niet te vergeten een Stop & Start-systeem. Vanaf het tweede uitrustingsniveau (x-fun) heeft de AYGO airconditioning, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, elektrisch bedienbare ruiten voor en een radio met AUX- en USB-aansluiting, vier speakers en Bluetooth-connectiviteit. Luxere versies zijn standaard (of optioneel op de x-play) uitgerust met Apple CarPlay en Android Auto. 


De optimale balans

Bij Toyota staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Hierdoor is de 1.0-liter benzine motor van de AYGO verbeterd met een nieuw 'dual fuel-injectiesysteem' wat ertoe leidt dat de AYGO nu 53 kW/72 pk levert. Daarnaast hebben de handgeschakelde uitvoeringen een zuiniger verbruik gekregen met gemiddeld 3,8 l/100 km. Met een snellere reactietijd en een nog preciezere besturing kunt u zonder problemen alle hoeken en gaten van een stad ontdekken. V.a €11.795,-

Bijtelling 22%

 Acties op dit model


 Highlights 


Te customizen design

Maak jouw AYGO naar wens!

Wendbaar en ruim

Ruim, soepeler rijgedrag en kleine draaicirkel.

 

AYGO Brochure

AYGO Prijslijst en specificaties


  • Verkoop
    Maandag-vrijdag                8:30-18:00
    Zaterdag   9:00-17:00
  • Werkplaats
    Maandag-vrijdag                8:15-16:45
    Zaterdag  9:00-12:00 (vestiging Maastricht gesloten)
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.