De Toyota AYGO is, na zijn introductie in 2005, al jaren dé compacte en sportieve stadsauto voor het hele gezin. Na een tweetal facelifts was het in 2014 tijd om een compleet nieuw model op de inmiddels zeer populaire a-segment markt te brengen. Deze tweede generatie heeft een eigenwijs ontwerp en kan zowel van binnen als  buiten volledig naar smaak samengesteld worden . De AYGO is leverbaar als stoere 3-deurs of praktische 5-deurs én kan worden uitgerust met handgeschakelde of automatische transmissie. Met allerlei exterieurkleuren en opties, tientallen lichtmetalen velgen en zes rijk uitgeruste uitvoeringen mag je het zeggen. Welke AYGO past bij jou?

Trendy design

Het meest opvallende aan de nieuwe AYGO is de duidelijke X-vorm die het vooraanzicht bepaalt. Zowel de dubbele grille als de gedistingeerde (en in het A-segment unieke) projectorkoplampen en de LED dagrijverlichting maken hiervan deel uit, net als de buitenspiegels en zelfs de zijruiten. Deze X kan worden besteld in een hele serie kleuren: van rood en blauw tot zwart, grijs, zilver of wit. Door een lekker contrasterende kleur te kiezen, bepaal je met de X zelf het karakter van de auto. En dat geldt ook voor de onderste rand van de grille, die net als de diffusor in een afwijkende kleur kan worden geleverd. Andere ideeën? Wij kunnen met onze bestickeraar aan vrijwel al uw eisen voldoen! Daarnaast is uw AYGO met een canvas schuifdak uit te rusten.

Uitrusting

De trendy trapeziumvormige middenconsole springt na het instappen direct in het oog. Daarin schittert een multimediasysteem van de nieuwste generatie: x-touch. De x-touch heeft een groot 7-inch kleurenscherm met onder meer een achteruitrijcamera (uniek in het segment van de AYGO), Bluetooth, een radio, en een AUX- en USB-aansluiting. Vanzelfsprekend kan de AYGO ook met een in de x-touch geïntegreerde navigatie worden besteld. Bovendien kan de x-touch overweg met MirrorLink, een app die het scherm van je mobiele telefoon kopieert op het multimediascreen in de AYGO.

De AYGO is leverbaar in vijf verschillende uitvoeringen, te beginnen met de AYGO x. Ook hebben wij altijd een groot aantal uitvoeringen en kleuren op voorraad in onze showrooms.Toyota geeft elke AYGO een flink pakket veiligheidsvoorzieningen mee, met (vanzelfsprekend) onder meer zes airbags, ABS, VSC, TRC, EBD en Brake Assist. Maar ook Isofix bevestiging voor kinderstoelen is standaard, net als Hill Start Assist en zelfs een handige speedlimiter die je als bestuurder zelf kunt instellen.


Ruimte

Omdat veel AYGO-rijders in de stad wonen, moest het nieuwe model compact en overzichtelijk blijven. De A-stijlen zijn daarom dusdanig ontworpen dat de bestuurder ook in de stad een uitstekend zicht heeft op het verkeer. De auto zelf groeide 25 millimeter en is nu 3.455 millimeter lang. Voor een nog betere stroomlijn werd het dak 5 millimeter lager gelegd, zonder de hoofdruimte te verminderen. Het passagierscompartiment groeide met bijna 1 centimeter in de lengte én de breedte. In de bagageruimte kan nu 29 liter meer mee: 168 liter tot aan de hoedenplank of zelfs 196 liter tot aan het duidelijk gewelfde dak. Bovendien is de laadopening 7,5 centimeter breder, waardoor het inladen van bijvoorbeeld de boodschappen nog makkelijker gaat. V.a €11.245,-

Bijtelling 22%

 Acties op dit model


 Highlights 


Stoere styling

Welke AYGO past bij jou?

Te customizen design

Maak jouw AYGO naar wens!

Wendbaar en ruim

Ruim, soepeler rijgedrag en kleine draaicirkel.

Veel plezier zonder hoge kosten

Efficiënte motor, laag verbruik en weinig CO2-uitstoot.

 

AYGO Brochure

AYGO Accessoires

AYGO Prijslijst en specificaties


  • Verkoop
    Maandag-vrijdag                  8:30-18:00
    Zaterdag     9:00-17:00
  • Werkplaats
    Maandag-vrijdag                8:15-16:45
    Zaterdag  9:00-12:00
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.