De Toyota Auris Touring Sports werd in 2013 geïntroduceerd als de stationwagonversie van de bekende Auris Hatchback. In 2015 werd de auto opgefrist met een vernieuwd exterieur, interieur én uitrusting. En volgens de ADAC, de Duitse tegenhanger van de ANWB, is in de Auris de kans op pech gemiddeld het kleinst, van in totaal 40 modellen van diverse merken in het C-segment.

De nieuwe Toyota Auris TSvervult alle wensen van iedereen die op zoek is naar een auto in het C-segment. Twee carrosserieversies – Hatchback en Touring Sports (TS) –, efficiënte benzine- en dieselmotoren waaronder een nieuwe 1.2 turbobenzinemotor en een nóg zuinigere hybride aandrijflijn. Bovendien is de Auris TS veiliger dan ooit dankzij nieuwe actieve veiligheidssystemen die Toyota onder de naam Toyota Safety Sense op nagenoeg alle uitvoeringen standaard introduceert. 

Verfijnd en krachtiger

Zowel de voor- als de achterzijde van de Toyota Auris TS is ingrijpend gewijzigd. Een ‘redesign’ heeft ervoor gezorgd dat de Auris TS er breder en krachtiger uitziet en dichter bij het asfalt lijkt te liggen. Dubbele chromen ‘wings’ omsluiten aan de voorzijde het Toyota logo dat prominenter in beeld is. Ze lopen tot in de scherp gelijnde koplampen door en geven de nieuwe Auris TS zijn zelfverzekerde uitstraling. Nieuw zijn de LED koplampen (standaard op de Lease Pro en Executive) met geïntegreerde LED dagrijverlichting. Ook de achterlichtunits zijn voortaan uitgerust met LED verlichting. 

Behalve het exterieur van de Auris TS heeft Toyota ook het interieur grondig vernieuwd. Het instrumentarium kent bijvoorbeeld een sportiever design met tussen de snelheidsmeter en toerenteller een nieuw 4,2-inch TFT kleurenscherm voor de weergave van belangrijke rijgegevens. Zachtere materialen zorgen voor een luxer gevoel en een ander design van de ventilatieroosters, deurhendels en pookknop waarderen het interieur verder op. De stoelbekleding kent eveneens een nieuw design en het interieur is verder verfijnd door de gebruikte materialen en chroomaccenten beter op elkaar af te stemmen. Met de ruime Auris Touring Sports heeft u bovendien de keuze voor extra ruimte, met een flexibel interieur en een laadvolume tot wel 1.658 liter. Zo geniet u zonder enig compromis van de styling van de nieuwe Auris.Uitrusting

De Auris TS is verkrijgbaar in verschillende uitvoering en motoren van de 1.2t benzine tot diesel en hybride verianten. Waar de Auris TS Now al standaard al o.a. LED verlichting, elektrische spiegels en Climate Controle heeft, voegt de meest populaire Aspiration door o.a. 16-inch lichtmetalen velgen, cruise control, Toyota Touch® 2 multimediasysteem met 7-inch touchscreen, een multi-information display (4,2-inch kleurenscherm), DAB+ tuner, Bluetooth, een MP3-aansluiting, 6 speakers en parkeerhulpcamera achter toe. 11 lakkleuren, tientallen velgen, een skyview panoramadak of vollederen bekleding? Wij vinden met u de juiste Auris TS voor het hele gezin!

 V.a €26.100,-

Bijtelling 22%

 Acties op dit model


 Highlights 


Design dat aanspreekt

Details maken een design. De Auris onderscheidt zich met tal van bijzondere accenten.

Een combinatie van stijl en comfort

Het interieur van de Auris koppelt doordacht design aan kwalitatief hoogstaande materialen. 

Autorijden wordt weer leuk

Een nieuwe reeks van moderne, zuinige motoren. Een bijzonder design en een fraai afgewerkt interieur. 

Ontdek het nieuw rijplezier!

Lees hier alles over Toyota Hybride

 

Auris Brochure

Auris Prijslijst en specificaties

Auris Business Prijslijst en specificaties • Verkoop
  Maandag-vrijdag                8:30-18:00
  Zaterdag   9:00-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag  9:00-12:00
 •       ( Vanaf 1 mei is enkel de werkplaats in Sittard op zaterdag geopend )
Mengelers Groep Facebook
Mengelers Groep Instagram
Mengelers Groep LinkedIn
Mengelers Groep Youtube
Mengelers Toyota
Lexus Sittard
Mengelers Suzuki
Mengelers Business Center Limburg
Mengelers Occasions Centrum Limburg
Mengelers Groep Partner - Expat Centre
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.