Suzuki S-Cross is een dynamische, veelzijdige familie-crossover met de maximale veiligheidsscore van Euro NCAP en stadnaard 7 airbags. De betrouwbare S-Cross biedt plaats aan vijf volwassenen én hun bagage, want de bagageruimte van 430 liter is een van de grootste in zijn klasse. Wil je nog meer ruimte, tot wel twee keer zo veel Dan klap je de achterbank makkelijk neer, in z’n geheel of gedeeltelijk. De praktische S-Cross is ideaal voor de vakantie, een gezinsuitje of bijvoorbeeld buitensport. Behalve veel ruimte heeft deze sportieve crossover genoeg trekkracht en een sterke, maar zuinige benzinemotor. En hij is met zijn crossover-uitstraling en chromen grille indrukwekkend om te zien. 

De S-Cross crossover-voordelen

De beschermstrippen beschermen de lak tegen deurinslagen. Dakreling (standaard vanaf Exclusive) voor het eenvoudig bevestigen van dak- en fietsendragers. Hoge instap voor iedereen makkelijk in- en uitstappen. De hoge zitpositie maakt de veiligheid nog groter omdat je goed zicht hebt op alles wat er om je heen gebeurt.

Sportief design en rijke uitrusting

Zowel de koplampen als de achterlichten zijn LED-lampen (halogeen bij Comfort), waardoor de S-Cross nog sportiever oogt. LED geeft bovendien meer licht, dus dat is extra veilig. Vanaf Exclusive heeft de S-Cross Smartlink radio met Apple Carplay, achteruitrijcamera en Dual-zone climate control voor een optimale temperatuur. Extra luxe uitgevoerd is de High Executive, met onder andere Radar Brake Support, Adaptive Cruise Control en parkeersensoren rondom. Met het prachtige schuif-kanteldak (High Executive) wordt het heerlijk toeren op mooie dagen. 

Boosterjet sterk, maar zuinig

Suzuki levert de nieuwe S-Cross met de keuze uit twee sterke, maar ook zuinige turbobenzinemotoren, namelijk de 1.0 Boosterjet en 1.4 Boosterjet met respectievelijk 82 kW (112 pk) en 103 kW (140 pk). Het trekgewicht bedraagt 1.200 kg. De moderne motoren inclusief het lage lediggewicht vanaf 1.065 kg dragen bij aan dynamische rijeigenschappen en een gunstig verbruik.

Allgrip

Suzuki levert de S-Cross High Executive naar wens met AllGrip-aandrijving. Dit slimme 4x4-systeem weet wanneer vierwielaandrijving nodig is en geeft je optimale grip onder alle weersomstandigheden. Bij normale omstandigheden drijft het voor een zo laag mogelijk verbruik alleen de voorwielen aan.Sportief, comfortabel, flexibel.

De Suzuki S-Cross is perfect in balans. Enerzijds heeft hij een sportieve uitstraling, anderzijds is er alles aan gedaan om het comfort zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast is er goed nagedacht over de perfecte balans tussen het dynamische uiterlijk en het brandstofverbruik. Hierdoor is de vernieuwde S-Cross zelfs een van de zuinigste auto’s in zijn klasse. Het interieur van de nieuwe S-Cross is van alle gemakken voorzien. Het overzichtelijke dashboard is efficiënt ingedeeld, zodat je alles binnen handbereik hebt en het bedieningsgemak groot is. Alle uitvoeringen van de S-Cross zijn standaard voorzien van onder andere cruise control. De grote bagageruimte (430 liter) kun je naar eigen wens indelen, en met de twee sjorogen zet je je spullen stevig vast op hun plek. Ook handig verlichting in de bagageruimte is standaard. En heb je meer bagageruimte nodig Dan kun je de achterbank neerklappen en er maximaal 875 liter van maken. V.a €21.841,90

Bijtelling 22%

 Acties op dit model


 Highlights 


 

  • Verkoop
    Maandag-vrijdag                8:30-18:00
    Zaterdag   9:00-17:00
  • Werkplaats
    Maandag-vrijdag                8:15-16:45
    Zaterdag  9:00-12:00 (vestiging Maastricht gesloten)
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.