Suzuki heeft vanuit de historie een speciale band met de rhino: de naam is gelinkt aan de 4x4-activiteiten van ons merk. We zijn begaan met het lot van de zwarte neushoorn. Het verontrustend probleem in de enorme daling van zwarte neushoorns is iets waar de Suzuki Rhino Club zich sterk voor maakt. In 2004 is de stichting opgericht met als doel om Tony Fitzjohn, die zich al jarenlang als natuurbeschermer in het Mkomazi National Park in Afrika inzet voor bedreigde diersoorten, financieel te steunen. We ondersteunen op de volgende belangrijke punten: mobiliteit, veiligheid, watervoorziening (Mkomazi betekent namelijk ‘geen water’), educatie en leefomgeving.

 

 


Donatie doen aan de Suzuki Rhino Club en samen met Mengelers Suzuki de zwarte neushoorn beschermen? Wauw, dat vinden wij te gek! U kunt ervoor kiezen om jaarlijks of maandelijks een bedrag te doneren. Doneer direct aan de Rhino Club via onderstaande knop.

Meer info? Kijk dan op www.rhinoclub.nl.


  • Verkoop
    Maandag-vrijdag                8:30-18:00
    Zaterdag   9:00-17:00
  • Werkplaats
    Maandag-vrijdag                8:15-16:45
    Zaterdag  9:00-12:00 (vestiging Maastricht gesloten)
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.