We hebben er lang op gewacht en dit jaar mochten we hem dan eindelijk welkom heten: de volledig nieuwe, vierde generatie Suzuki Jimny! Een auto die elk avontuur met gemak trotseert, een auto die u kunt vertrouwen. Onze stoere terrein-tijger is standaard uitgerust met inschakelbare 4x4-aandrijving met lage gearing. Dit in combinatie met de Hill Descent Control en stevige ladderchassis zorgt er voor dat u elke helling en rots de baas bent. Met de zwarte grille, bumpers en spatbordverbreders toont hij iconisch en laat hij zijn stoere tanden zien. De nieuwe Jimny is altijd standaard voorzien van AllGrip Pro-vierwielaandrijving en stoere 15” velgen. Wat ons betreft is de Jimny het ideale werkpaard dat gemaakt is voor uitdagende terrein- en weersomstandigheden en een lifestyle-auto waarmee u zich thuisvoelt in de stad.

 

Wij als Jimny Specialist hebben onze Jimny extra aangekleed om het iconische karakter te benadrukken. Zo hebben we de auto voorzien van: differentieel covers, beter presterende terreinbanden, skid-plates voor extra bescherming, full-led verlichting inclusief extra licht units op het dak, roofrek met ladder om extra spullen gemakkelijk te vervoeren. Als laatste detail hebben wij licht recovery materiaal gemonteerd zoals bijvoorbeeld de schep en de krik.


Wist u dat we als Jimny Specialist altijd nieuwe en gebruikte Jimny´s op voorraad hebben? We hebben er ook met automaat. Onze Jimny´s staan voor u klaar!

 

 


De Suzuki Jimny – vanaf € 26.999,- of met private lease vanaf € 439,-* per maand – is leverbaar in drie varianten: Comfort, Select en Stijl. De vierde generatie van deze offroad kampioen wordt aangedreven door een 1.5 viercilinder benzinemotor met een maximaal vermogen van 75 kW (103 pk).   Plan hieronder een proefrit met de Suzuki Jimny, stel alvast uw ideale Jimny samen of bekijk meer foto's van de stoere terreinauto met onderstaande buttons. De Jimny is terug en klaar om u te verrassen.


  • Verkoop
    Maandag-vrijdag                8:30-18:00
    Zaterdag   9:00-17:00
  • Werkplaats
    Maandag-vrijdag                8:15-16:45
    Zaterdag  9:00-12:00 (vestiging Maastricht gesloten)
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.