De Suzuki Celerio: Compact vanbuiten, groots vanbinnen.

Het klinkt als een cliché, maar nog altijd verbaast het dagelijks onze klanten. Daarnaast ook nog zuinig, verrassend praktisch en bijzonder veilig. Met een hogere instap en zitpositie, lage tildrempel en grote achterklep is het een echte alleskunner! De Celerio is de spiritueel opvolger van de Alto en is ontworpen voor alle inzittenden. Want binnen deze klasse vind je geen ruimer interieur met vijf comfortabele zitplaatsen (vanaf Comfort).

Compact én ruim

De Celerio is compact van buiten, maar wacht tot je de Celerio van binnen ziet: ruimte volop! Zowel om comfortabel te zitten als om gemakkelijk al je bagage in kwijt te kunnen. En wat vind je van de handige extra opbergvakken, waardoor je al je losse spullen een eigen plek kunt geven? Bij de Celerio krijg je dus het voordeel van een compacte, wendbare auto met het gemak van heel veel ruimte.

Veiligheid

Suzuki staat uiteraard bekend om veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Ook bij de Celerio is daar niet op bezuinigd. Je ziet dat onder andere terug in het extra sterke staal van de kooiconstructie. Zes airbags (vanaf Comfort) en de remassistent zorgen ervoor dat jouw veiligheid en die van je passagiers is gegarandeerd. Je krijgt ook nog een seintje als je bandenspanning te laag is. Het ESP veiligheidssysteem zorgt ervoor dat je niet in de slip raakt, zelfs niet in bochten. Het systeem reduceert het risico op overstuur (het uitbreken van de achterzijde van de auto) en onderstuur (het uitbreken van de voorzijde). Zet ons direct aan het werk! 


 

Brochure

Prijslijst

Proefrit aanvragen

 1. Model
 2. Datum
 3.  
 4.  
 5. Naam
 6. Telefoonnummer
 7. E-mailadres
 8.   • Verkoop
  Maandag-vrijdag                8:30-17:00
  Zaterdag   9:00-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag  9:00-12:00
 •       ( Vanaf 1 mei is enkel de werkplaats in Sittard op zaterdag geopend )
Mengelers Groep Facebook
Mengelers Groep Instagram
Mengelers Groep LinkedIn
Mengelers Groep Youtube
Mengelers Toyota
Lexus Sittard
Mengelers Suzuki
Mengelers Business Center Limburg
Mengelers Occasions Centrum Limburg
Mengelers Groep Partner - Expat Centre
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.