De Suzuki Celerio is compact van buiten, maar groots van binnen. Het klinkt als een cliché, maar nog altijd verbaast het dagelijks onze klanten. Daarnaast ook nog zuinig, verrassend praktisch en bijzonder veilig. Met een hogere instap en zitpositie, lage tildrempel en grote achterklep is het een echte alleskunner! De Celerio is de spiritueel opvolger van de Alto en is ontworpen voor alle inzittenden. Want binnen deze klasse vind je geen ruimer interieur met vijf comfortabele zitplaatsen (vanaf Comfort). En in de flinke bagageruimte passen gemakkelijk de wekelijkse boodschappen of vakantiespullen. Behalve de ruimste in zijn klasse, is de Celerio ook de zuinigste en de schoonste. Dus goed voor het milieu én goed voor jouw portemonnee. 

Compact én ruim

De Celerio is compact vanbuiten, maar wacht tot je de Celerio vanbinnen ziet: ruimte volop! Zowel om comfortabel te zitten als om gemakkelijk al je bagage in kwijt te kunnen. Je kunt zelfs drie volwassenen op de achterbank (vanaf Comfort) meenemen. En wat vind je van de handige extra opbergvakken, waardoor je al je losse spullen een eigen plek kunt geven? Bij de Celerio krijg je dus het voordeel van een compacte, wendbare auto met het gemak van heel veel ruimte.

Praktisch en wendbaar

Gemak voor iedereen die (mee)rijdt, daarvoor is de Celerio ontworpen. Niet alleen voorin, maar ook voor de passagiers op de achterbank. Je stapt dankzij de hoge instap soepel in en je ziet direct het voordeel van de hoge zitpositie: ruim zicht rondom. Je boodschappen of bagage? Die leg je moeiteloos in de auto dankzij de lage tildrempel en de grote achterklep. Nog een plus: door de kleine draaicirkel rijd je vanuit elke parkeerplek makkelijk weg. Ook de krapste parkeergarages zijn geen enkel probleem.

Veiligheid

Suzuki staat uiteraard bekend om veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Ook bij de Celerio is daar niet op bezuinigd. Je ziet dat onder andere terug in het extra sterke staal van de kooiconstructie. Zes airbags (vanaf Comfort) en de remassistent zorgen ervoor dat jouw veiligheid en die van je passagiers is gegarandeerd. Je krijgt ook nog een seintje als je bandenspanning te laag is. Het ESP veiligheidssysteem zorgt ervoor dat je niet in de slip raakt, zelfs niet in bochten. Het systeem reduceert het risico op overstuur (het uitbreken van de achterzijde van de auto) en onderstuur (het uitbreken van de voorzijde).Gebruikersgemak

We maken het je tijdens het rijden graag zo comfortabel mogelijk. De Celerio is vanaf de Comfort-uitvoering voorzien van airconditioning, centrale deurvergrendeling en een radio/CD-/MP3-speler. De bedieningsknoppen zitten op het stuur. Dat is niet alleen extra slim, ook extra veilig. Schakelen kan via een handmatig te bedienen vijfversnellingsbak of met Auto Gear Shift (vanaf Comfort). De pook zit lekker hoog, zodat je er gemakkelijk bij kunt. Natuurlijk is de Celerio er ook als automaat. En standaard krijg je het gemak van ISOFIX, om twee kinderstoeltjes makkelijk én veilig mee te bevestigen. Maak de Suzuki Celerio verder af zoals jij dat wilt. Met de accessoires kun je de Celerio namelijk eenvoudig stylen en uitbreiden naar je eigen smaak. V.a €10.741,91

Bijtelling 22%

 Acties op dit model


 Highlights 


 

  • Verkoop
    Maandag-vrijdag                8:30-18:00
    Zaterdag   9:00-17:00
  • Werkplaats
    Maandag-vrijdag                8:15-16:45
    Zaterdag  9:00-12:00 (vestiging Maastricht gesloten)
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.