web statsweb stats Suzuki Actie Vitara

 

De nieuwe Vitara

De compacte SUV heeft een nieuw design gekregen. Dankzij de nieuwe grille oogt de Vitara van voren nog krachtiger. Aan de achterzijde vallen vooral de gewijzigde achterlichtunits op.  

Behalve het exterieur is het interieur van de Vitara ook opgefrist. Tussen de snelheidsmeter en toerenteller van het instrumentarium bevindt zich een nieuw informatiedisplay in kleur. De nieuwe Vitara wordt geleverd met de keuze uit twee motoren waaronder de reeds bekende 1,4-liter Boosterjet-benzinemotor met turbo en de nieuwe 1.0 Boosterjet-benzinemotor met turbo. Naar wens is de nieuwe Vitara uit te rusten met Suzuki AllGrip vierwielaandrijving. Dit maakt de Vitara tot de perfecte metgezel voor een middelzware caravan. Alle informatie en direct samenstellen kan hier.

Mogen wij u een scherp aanbod doen? Klik dan direct! Suzuki Vitara

Hyundai i10


Gratis accesoirepakket t.w.v. €  750


Rijklaarprijs v.a.
€ 22.099
 

Wie zijn wij?

Als verkoopadviseurs van team Mengelers Suzuki doen wij er alles aan om u meer dan welkom te laten voelen en u een glimlach te bezorgen op momenten wanneer u dit het minst verwacht.

> Jean-Paul is het stralende middelpunt van ons bedrijf. Hij neemt met alle plezier zijn gevoel voor styling én humor mee naar de showroom en laat bezoekers zich direct thuis voelen.

> Tom is onze vestigingsmanager en in een korte periode groot liefhebber van het merk Suzuki geworden. In het weekend speelt hij het liefst met zijn Suzuki Jimny in de modder. Zo nu en dan zelfs met zelfgebouwde radiografisch bestuurbare Suzuki's.

> Peter is onze meest recente aanwinst. Na 40 jaar werkzaam te zijn geweest in de bankenwereld vond hij het tijd voor iets totaal anders. Staat te trappelen om u te mogen adviseren en krijgt veel energie om samen met u de perfecte auto te vinden.

Bel ons direct via 046 452 1215

 

Proefrit aanvragen

 1. Datum
 2. Naam
 3. Telefoonnummer
 4. E-mailadres
 5.  

 

Offerte of contact

 1. Kenteken van uw auto
 2. Kilometerstand
 3. Naam
 4. Telefoonnummer
 5. E-mailadres
 6. Vraag / Opmerking
 7.  
 8.  


 • Verkoop
  Maandag-vrijdag                8:30-18:00
  Zaterdag   9:00-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag  9:00-12:00
 •       ( Vanaf 1 mei is enkel de werkplaats in Sittard op zaterdag geopend )
Mengelers Groep Partner - Expat Centre
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.