Swift, ons icoon

De nieuwe Suzuki Swift is een betrouwbare hatchback met een verrassend sportieve uitstraling. Compact en ruim, en dankzij de krachtige motoren nu nóg leuker om in te rijden! Sportief design

Hij is ook stijlvoller dan ooit. Sportief is zijn tweede naam. Dat zie je direct, aan zijn krachtige schouders, strakke lijnen en zijn opvallende grille. Eenmaal binnen zorgt de hoogwaardige afwerking van het interieur voor nog meer sportiviteit, doorgevoerd tot in de kleinste details. Jouw rijplezier is het uitgangspunt!

> Veel ruimte.   Groots in compactheid en meer ruimte dan ooit: een ware evolutie van hét icoon van Suzuki. Want als we zeggen: meer ruimte dan ooit, dan bedoelen we véél binnenruimte, véél bagageruimte en véél handige opbergruimte. Het gevoel van ruimte wordt nog eens versterkt door de hoge rondingen van de carrosserie.

> Volop comfort.   Alle uitvoeringen van de Swift bieden nu nog meer comfort. Heerlijke stoelen, met verwarming (vanaf Select), een sportief instrumentenpaneel, een prettig stuurwiel en makkelijk luisteren naar je favoriete muziek. De techniek staat in dienst van jouw rijgemak.

> Prijs.   Veel auto voor je geld en een auto die ook nog eens veel waard blijft. Profiteer nu tijdelijk van een gratis accessoirepakket bij uw nieuwe Suzuki Swift.

Mogen wij u een scherp aanbod doen? Klik dan direct!

 
Suzuki Swift

Hyundai i10


Gratis accesoirepakket t.w.v. €  750


Rijklaarprijs v.a.
€ 16.799,-
 

Wie zijn wij?

Als verkoopadviseurs van team Mengelers Suzuki doen wij er alles aan om u meer dan welkom te laten voelen en u een glimlach te bezorgen op momenten wanneer u dit het minst verwacht.

> Peter is onze meest recente aanwinst. Na 40 jaar werkzaam te zijn geweest in de bankenwereld vond hij het tijd voor iets totaal anders. Staat te trappelen om u te mogen adviseren en krijgt veel energie om samen met u de perfecte auto te vinden.

> Jean-Paul is het stralende middelpunt van ons bedrijf. Hij neemt met alle plezier zijn gevoel voor styling én humor mee naar de showroom en laat bezoekers zich direct thuis voelen.

> Tom is onze vestigingsmanager en in een korte periode groot liefhebber van het merk Suzuki geworden. In het weekend speelt hij het liefst met zijn Suzuki Jimny in de modder. Zo nu en dan zelfs met zelfgebouwde radiografisch bestuurbare Suzuki's.

Bel ons direct via 046 452 1215

 

Proefrit aanvragen

 1. Datum
 2. Naam
 3. Telefoonnummer
 4. E-mailadres
 5.  

 

Offerte of contact

 1. Kenteken van uw auto
 2. Kilometerstand
 3. Naam
 4. Telefoonnummer
 5. E-mailadres
 6. Vraag / Opmerking
 7.  
 8.  

 • Verkoop
  Maandag-vrijdag                8:30-18:00
  Zaterdag   9:00-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag  9:00-12:00 (vestiging Maastricht gesloten)
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.