web statsweb stats Suzuki Actie Ignis

 

De ruime Ignis

De Suzuki Ignis is een compacte crossover die met zijn frisse, zelfverzekerde design – met ludieke verwijzingen naar gevierde Suzuki-modellen uit het verleden – menig hart van consumenten op hol kan brengen zónder dat degenen hierbij hun verstand verliezen. Want Suzuki levert de nieuwe Ignis met een efficiënte 1.2 DualJet benzinemotor met 66 kW/90 pk. Hiermee rijdt hij in de praktijk echt zuinig. De versie met SHVS-technologie (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) rijdt bovendien nog zuiniger.

Verrassend ruim.   Een veelgehoorde kreet bij Suzuki, maar iets waarover vele klanten zich nog altijd verbazen. Andere rationele redenen om voor de nieuwe 5-deurs Suzuki Ignis te kiezen, zijn de hoge zitpositie voor een beter zicht op de weg, het verrassend ruime interieur met verschuifbare achterbank voor meer bagageruimte dan wel beenruimte en de ruime instap vóór en achter. En uiteraard heeft Suzuki aan de veiligheid gedacht. 

Moderne crossover met speelse retro-elementen.    Lichte, compacte auto's die vanbinnen verrassend ruim zijn; Suzuki is er groot mee geworden. De nieuwe Ignis is hier geen uitzondering op. Om niet voorbij te gaan aan Suzuki's rijke geschiedenis met compacte auto's is het moderne crossover-design voorzien van speelse retro-elementen. Suzuki Ignis

Hyundai i10


Gratis accesoirepakket t.w.v. €  750


Rijklaarprijs v.a.
€ 15.899,-
 

Wie zijn wij?

Als verkoopadviseurs van team Mengelers Suzuki doen wij er alles aan om u meer dan welkom te laten voelen en u een glimlach te bezorgen op momenten wanneer u dit het minst verwacht.

> Jean-Paul is het stralende middelpunt van ons bedrijf. Hij neemt met alle plezier zijn gevoel voor styling én humor mee naar de showroom en laat bezoekers zich direct thuis voelen.

> Tom is onze vestigingsmanager en in een korte periode groot liefhebber van het merk Suzuki geworden. In het weekend speelt hij het liefst met zijn Suzuki Jimny in de modder. Zo nu en dan zelfs met zelfgebouwde radiografisch bestuurbare Suzuki's.

> Peter is onze meest recente aanwinst. Na 40 jaar werkzaam te zijn geweest in de bankenwereld vond hij het tijd voor iets totaal anders. Staat te trappelen om u te mogen adviseren en krijgt veel energie om samen met u de perfecte auto te vinden.

Bel ons direct via 046 452 1215

 

Proefrit aanvragen

 1. Datum
 2. Naam
 3. Telefoonnummer
 4. E-mailadres
 5.  

 

Offerte of contact

 1. Kenteken van uw auto
 2. Kilometerstand
 3. Naam
 4. Telefoonnummer
 5. E-mailadres
 6. Vraag / Opmerking
 7.  
 8.  


 • Verkoop
  Maandag-vrijdag                8:30-18:00
  Zaterdag   9:00-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag  9:00-12:00
 •       ( Vanaf 1 mei is enkel de werkplaats in Sittard op zaterdag geopend )
Mengelers Groep Facebook
Mengelers Groep Instagram
Mengelers Groep LinkedIn
Mengelers Groep Youtube
Mengelers Toyota
Lexus Sittard
Mengelers Suzuki
Mengelers Business Center Limburg
Mengelers Occasions Centrum Limburg
Mengelers Groep Partner - Expat Centre
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.